158    7    0  

Anbefalinger for fettpresse?

 4 291     Sørlandskysten     0
Jeg har to fettpresser. Den ene har stiv tut og har følgelig vanskeligheter med å komme til på endel steder. Den andre har en myk slange i enden og kommer fint til på trange steder, men man får ikke veldig godt tak på den og den blir vanskelig presse hardt nok på endel nipler. Finnes det en fettpresse som har det beste fra begge typene? Altså en bøyelig tut som også har noe man kan holde i for å presse hardt mot nippel.
Signatur

JJ.
   #1
 165     Akershus     0
Du får de som låser seg ordentlig på nippler, så du kan presse med begge hender. Sjekk hos Tools f.eks. Du skal få kjøpt kun denne låsekoblingen og myke slanger separat. Så hvis det er kobling med standard gjenger på fettpressa så blir det litt billigere.
  (trådstarter)
   #2
 4 291     Sørlandskysten     0
Har du link? Finner det ikke på tools.no
Evt hva en slik slange heter for å kunne søke etter dem?
Signatur
   #3
 67     Lier     0
Har kjøpt en kobling som heter lock n lube på ebay og satt på en lang myk slange fra swedol. Fantastisk kombinasjon som jeg har brukt på mange traktorer i flere år nå. Har sett noe tilsvarende til salg i norge og uten at jeg finner det nå.
  (trådstarter)
   #4
 4 291     Sørlandskysten     0
Takk. Den skal bestilles!
Signatur
   #5
 4 653     0
Skal prøve den.Eg har forøvrig gått fra manuell presse via to luftpresser og bruker i dag nesten utelukkende denne:Anbefalinger for fettpresse? - 61SUNsbAM4L._SY355_.jpg - petterg

Makta har ei som bruker skrumaskin, men får ikkje tak i den i Europa, og å få den fra Usa er samme pris som Devalten ca.
Anbefalinger for fettpresse? - P-90439.jpg - petterg

  (trådstarter)
   #6
 4 291     Sørlandskysten     0
Batteri kan jeg se poenget med om man pumper mye, men luft(slange) hadde jeg nok sjelden giddet å dra frem. For min del er det så sjelden dette brukes at manuell er å foretrekke. Utfordringene mine har bare vært å få nok trykk på slangen, og å komme til med røret. En slange som holder seg selv fast vil nok løse dette.
Signatur
   #7
 152     0
Uansett hvilken type du velger så kan jeg anbefale å kjøpe en slik til å ha på tuppen av slangen:
G coupler
Det vil oppleves som en revolusjon. Og levetiden er sikkert 20 ganger så lang som disse "tradisjonelle", selv de beste fra Pressol o. L.