49    1    0  

Andre standarder

 1 611     0
Helt andre standarder, nå blir det Nøxit (Noexit) for EU liker standarder :@@
Har en gammel katt, som får kortison for astma, i flere år, fra dyrlegen, en boks til gikk tom og jeg gikk til apotek og fikk noe annet enn den vanlige Prednisolon, Prednicortone Vet heter det. 
Har blandet kortison i våtfor og det har gått ned uten problemer, denne nye smakte annerledes, så katta spiste ikke våtfor med det i, så spiste katta ikke type våtfor som dette hadde vært i, så prøvde sprøyte i munn, da ble katta dårlig i maven og sluttet å spise. Det holder på å ordne seg nå.
Men måtte ha ny boks, går til apotek med resept, og får det samme, heldigvis hadde veterinæren presisert Prednisolon.
Viste seg at apoteket var FORPLIKTET til å skifte til denne veterinærpreparatet, hvem kan finne på å detaljdirikere slikt, EU vel, her gikk de for langt, nå er det ut.
Tror dere de nøyer å detaljregulere bare dette, du skal få regler fra morgen til kveld, hva du kan spise, hva du ikke kan spise, hvordan du skal pusse tenner, gå i trapper, holde hammeren osv. Hvordan kle deg og hvordan ikke kle deg, måtte jorden sluke EU-bygget (de vil sikkert ha litt taxonomi i det og )

Og så har de skylden for strømprisene.

  (trådstarter)
   #1
 1 611     0
Dette viste seg å være litt mer og
https://www.felleskatalogen.no/medisin-vet/dyreeier/pil-prednicortone-vet-le-vet-631154

Brukes også for mennesker som appetittvekker ved cellegiftkur, tar ofte smaken så alt smaker leire, og rikelig med bivirkninger, er idag glad at jeg stoppet det.
Katta har fått annet, matlysten er topp, og jeg lurer på hva EU egentlig driver med.