#11
 22,342     Akershus     0
Nei den har en coil. Jeg har skiftet den nå og bilen går bra. Jeg lurer bare på hvor lang tid den holder. Burde nesten hatt en i reserve i tilfelle bilen streiker på motorveien igjen.

Nå som jeg har skiftet går bilen bedre enn med den forige. (Før den tok kvelden.) Det kan hende den var defekt i utgangspunktet.

   #12
 91     Gjøvik     0
En "vanlig" coil slik som den du har pleier å holde lenge, så jeg ville ikke brydd meg om å ha med en i bilen. Skal man tenke slik så må du nesten ha med deg en egen dele-henger for å få plass til alle delene som kan ryke når du er ute og kjører...    Grin
Signatur
   #13
 22,342     Akershus     0
Vel det beste ville vært å ha med en bilhenger med reservebil på ;D

Jeg har egentlig aldri hatt noen særlige bilproblemer før og så plutselig ryker samme del to ganger på en måned. Når jeg spør på merkeverkstedet får jeg svar som jeg vet er feil >:(

Dette er ingen "gammeldags" coil. Det er en modul med elektronikk og coil i ett.
   #14
 91     Gjøvik     0
Ja da ville jeg nok hatt med henger og reservebil!  Wink
Fikk du den nye delen på garanti da, mener det skal være garanti på deler også?
Signatur
   #15
 106     0
Har en Ford Bronco som står litt på vent mens vi holder på med huset. Dessuten nærmer den seg veteran-alderen og kan derfor stå litt til..

Bil tråden... hva er hobby bilen din? - 8_1288688577.jpg - oepeter
   #16
 4,110     Akershus (Follo)     0
Jeg har flere hobbybiler, men den på bildene er den som er "mest hobby".

Gleder meg til ny garasje så jeg kan gå i bare tøflene og banke til plater til den.  :D

Spiser bilen coiler Hans? Bytt plugger og pluggledninger ASAP. Hvis en coil ikke har tilstrekkelig motstand mot jord så begår den selvmord! Hva som værre er, er at høyspenningen da også kan finne veien over i primærkretsløpet og drepe kontrollenheten!  :oBil tråden... hva er hobby bilen din? - NoseOff.jpg - Einar_S
Bil tråden... hva er hobby bilen din? - P1000786r.jpg - Einar_S
Signatur
   #17
 489     0
Bilen foran stoppet på rødt lys, og det gjorde ikke jeg. Og slikt bortheft har vi egentlig ikke tid til i mens man bygger hus...

Bilen var for god til å skrotes, så ved hjelp av en delebil til 5000 kroner, som jeg ribbet for de jeg trengte, og solgte for 2000 + litt leid sveisehjelp, så er bilen på vegen igjen.
Bil tråden... hva er hobby bilen din? - Bilde0242.jpg - Alhan

   #18
 266     Øst Finnmark     0
Her i huset går det bare på Saab. Praktisk bil siden det er kombi-kupe. Saaben jeg har nu er en helt ordinær 900 s med 130 late hester.. Men forrige bil var en 9000 turbo med skikkelig artig motor som gjorde forbikjøringer til en drøm.. Fartsbøter ble det visst også..
Absolutt værste bil jeg hadde en gang i verden var en Simca 1308 GT! Det var den mest lunefulle mann-skiten som tenkes kan. Gang på gang startet svineriet ikke når jeg trengte den, og måtte gå på jobb. Men skulle jeg en tur på kiosken på kvelden startet den velvillig.. Men den franske driten fikk en grusom skjebne en morra da den som vanlig ikke ville starte. Det svartnet for meg og jeg hentet en jernstang og gikk løs på styggedommen. Hver kvadratsentimeter av bilen moste jeg til atomer.. Du verden hvor en deilig følelse det var å bli kvitt den franske møkka. Trur det var da jeg avla en "fantomet-ed" om at jeg aldri- aldri mere skulle ha en fransk bil.. Og det har jeg holdt nu et kvart århundrede senere..
Nei det er Saab som gjelder for meg. Den er laget for nordiske forhold og starter alltid. Sjøl om den er helt nedsnedd. Joda stor garagje har jeg til å ha bilen i, men , det er et men her, der er det så mye kjekkt å ha at det knappt er plass til meg der.. Og i hvertfall ikke bilen!
Ha en trivelig aften godtfolk!
   #19
 489     0
Å holde seg til ett merke høres ut til å være spennende... Til nå så har jeg hatt:

78 Saab 99 GL
80 Datsun 240 L
80 MB 240 D
88 Nissan Micra
91 Volvo 940
04 Toyota Avensis
94 VW Caravelle
95 Opel Astra

Hva blir det neste?
   #20
 925     0
Har ikke hatt førerkort så forferdelig lenge, men kjøpte min første bil, en 93 Opel Astra for to år siden. I mai i år byttet jeg den ut da jeg stadig måtte ha den på verksted. Så for å sikre at jeg slapp det på lang tid, kjøpte jeg meg en 99 MB CLK Elegance. helt nydelig bil, kjøpte den av en fyr i Asker som hadde polert den hver helg, fulgt hver eneste service, hadde kvitteringer på alt som var gjort og i det hele tatt. Da vi spontant dro for å se på den, var det ikke ett støvkorn i den, ikke bak Bose høyttalerene heller..smooth..

Nå ser det dog dessverre ut som jeg må selge den Sad Sad Sad
Signatur