347    11    4  

Blackfriday rabatt hvitevarer Elkjøp

 5     0
Blackfriday 2019 var det 20% rabatt på alt* hos Elkjøp. Noen som husker om dette også gjalt hvitevarer? Evt. hvilke tilbud de hadde på hvitevarer?

   #1
 448     Måløy     1
Tror det var i forbindelese med Black Friday Elkjøp hadde 25 % hvis en kjøpte 2 eller flere hvitevarer. Husker ikke om det gjaldt hele sortimentet. Jeg handlet endel Siemens produkt.
   #2
 1 509     1
De har ganske ofte slike tilbud på hvitevarer, men som oftest er det da "opp til" 30% rabatt der de varene som frister gjerne kun har 5%.

Nå har de jo 20% på alt, og det frister å slå til på hvitevarer til nytt kjøkken. Men mulig det har bedre tilbud på BF.
   #3
 10 460     Akershus     1
Elkjøp har en del priser som går mye opp og ned. Her brukte vi mye tid før vi bestemte oss for hvitevarer, og handlet i flere omganger. Kjøleskapet var "jevnlig" opp og ned 5000,- , så da var det jo bare å vente til det gikk ned igjen. Stekeovnen var på julaklubbtilbud, der de nesten slo av halvparten (rundt 7000,-), så var det noe ekstra rabatter når man handlet flere samtidig og masse forskjellig ræl. Den siste rabatten der kom som en overraskelse.

Jeg var innom dem, fikk tilbud på komplett epoq, og full pakke hvitevarer. Da slo de vel av i snitt rundt 10% på hvitevarene. For oss var det mye mer å spare på å følge med litt.

F.eks. dette kjøleskapet som vi handlet: https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/kjoleskap-og-fryser/kjoleskap/KSF36PI3P/bosch-series-8-kjoleskap-ksf36pi3p-inox

Veil: 12.990,- .
Nå har de 20% ved bladdi bladdi, og da ender det på 10.400,- .
Vi ga 7.990,-

Ser vi på prisjakt.no, så har det vært enda lavere også: https://www.prisjakt.no/product.php?pu=4749554

Denne stekeovnen ga vi 6.995,- for: https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/integrert-stekeovn/HBG6751S2S/bosch-serie-8-integrerte-stekeovn-hbg6751s2s

Prisjakt samme modell: https://www.prisjakt.no/product.php?pu=4481028

(akkurat den vil jeg forøvrig ikke anbefale, alt for mye dill. Det er et hjul man skal snurre på, men fingertuppene mine er for maskuline ( Smile ) , så det snurrer ikke med).

Husk at prisjakt kan man bruke aktivt, og sette overvåkning på ting. Da kommer det varsel når de registrerer lavere pris.
Signatur
   #4
 1 509     1
Varene du linker til er jo kun til salgs hos Elkjøp. Om det er slik som med Samsung så får de jo laget modeller med eget varenr der de selv kan sette villedende pris, og dermed kan få det til å se ut som fantastiske tilbud når de kjører kampanjer. Kampanjepris på slike får en når som helst ved å prute litt i butikk.

En ser det også igjen i alle opptil xx% rabatt kampanjer, alle modeller de har fått spesiallaget har alltid størst rabatt.
  (trådstarter)
   #6
 5     0
Ja sånn nå så er det 20% rabatt på hvitevarer hos Elkjøp om en kjøper to eller flere. Noen som husker om det pleier å være sånn tilbud f.eks romjule eller i januarsalget? Sånn dersom det ikke skulle komme noe bra tilbud BF..
   #7
 10 460     Akershus     0
Varene du linker til er jo kun til salgs hos Elkjøp. Om det er slik som med Samsung så får de jo laget modeller med eget varenr der de selv kan sette villedende pris, og dermed kan få det til å se ut som fantastiske tilbud når de kjører kampanjer. Kampanjepris på slike får en når som helst ved å prute litt i butikk.

En ser det også igjen i alle opptil xx% rabatt kampanjer, alle modeller de har fått spesiallaget har alltid størst rabatt.Det var ikke snakk om å få disse rabattene utenom kampanjeperiode, nei.

Det er også et poeng at de fra tid til annen tar inn store partier, der både leverandør og alle ledd må blø litt. Så kan det gjerne også være for å lokke kunder til butikken.

Signatur

   #9
 10 460     Akershus     0
Spiller liten rolle egentlig. Poenget var at om man følger med, så er egentlig ikke 20% nødvendigvis så bra.
Signatur
   #10
 1 509     0
Mitt poeng var at 20% er ganske ok på varer som ikke er eksklusive til utvalgte kjeder. Da er varene alt presset i pris mellom de ulike kjedene.

Modeller som kun finnes hos power/Elkjøp osv har de ikke noe grunn til å presse i pris, derfor ligger disse svært høyt i pris til vanlig for at de kan dumpe de ned i pris på kampanjer.

Prøver en å forhandle om pris på varer i butikk er det kanskje 5-10% å hente, men så tilbyr de alltid en vare kun de fører hvor de uten problem kan slå av 30% eller mer på til en hver tid.