155    2    0  

Elektriker via NKI netstudium?

 3     0
hei

Har lyst til å bli elektriker men har fullført videregående, så jeg kan ikke gå den veien. Så vurderer NKI nettstudium. Noen som har tatt kurset eller har andre forslag på hvordan jeg kan bli elektriker?

   #1
 249     Telemark     0
Er nok en mulighet med nettstudium. Men uansett så trenger du lære tid. Så ta en telefon til en lokal elektriker å si du har drit lyst til å bli elektriker men mangler skole å spørr om lærlinge plass der?

Ei jeg kjenner uten skole for å bli elektriker jobbet på kontoret/butikken til et elektriker firma, hun gikk til sjefen å sa jeg har lyst til å bli elektriker. Og tok læretiden (4år?) som privatist og det som ho trengte av skole/kurs og en teoretisk eksamen også fagprøve.
TSt
   #2
 7 160     0
Men det er viktig at du har noen kontakter før du starter. Det kreves også noe "praksis" under kursene. Har to som jeg kjenner til som strever veldig med å få noe mere ut av det enn privatist eksamen. For de som har relasjoner til et firma f.eks. som beskrevet over så er det sikkert helt uproblematisk hvis en er en god arbeidstaker. De jeg vet om har jobb i annen bransje i dag og må gjøre dette på fritiden.