6 561    126    14  

Erfaringer med PostNord?

 8 022     Bærum     0
PostNord har rotet bort 3 forsendelser til oss siste halvåret. 

Kronen på verket nå er at de har klart å rote bort kapp/gjær-sagen jeg bestilte på verktøy.no. Det er ikke akkurat en liten pakke.

Andre som har like "gode" erfaringer med disse nissene?

   #1
 299     Oslo     0
As we speak: Dykksagen min havnet på rett sted etter å ha ligget til sortering i 2 uker, mens skinna havnet på feil pick-up-point.
Tommel ned til nevnte firma
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 8 022     Bærum     0
Snakket med kundeservice på verktøy.no. Veldig trivelig fyr, han kunne berette at det hadde vært en drøss av kunder som hadde ringt og ikke fått pakkene sine fra PostNord i det siste.

Synd å si det, men det er best å skygge unna nettbutikker som kun sender ut varer med dem.
   #3
 6 690     Akershus     0
Har fått mange pakker med Postnord og i grunnen ikke opplevd problemer med dem. Kun én gang har vi opplevd at det tok lenger tid enn det burde. Har opplevd mye mer problemer med Posten.

Skjønner frustrasjonen, men synes nok det er litt drøyt å fraråde nettbutikker som bruker Postnord.
Signatur
   #4
 73     0
Nei, heldigvis ikke Smile. Jeg får som regel posten til tidligere huseier og nabo med tilsvarende adresse, så det forundrer meg ikke at pakker "forsvinner"
Kan du se på hvor på veien pakken er forsvunnet?
   #5
 3 277     I huset mitt     0
Bank i bordet, har faktisk bare gode erfaringer med PostNord. Wink
Både pakker fra ebay (Global Shipping) og eks fra Verktøy.no har dukka opp superraskt/dagen etter bestilling.
-Kan være at her i Vestfold så er det gode forbindelser/koblinger imot lager i Larvik eller noe, men både sporing og levering er raskt.

PostNord ber jo om feedback i app'en etter hver forsendelse/utlevering, er jo bare å melde tilbake om noe er feil/tregt skulle man tro.   #6
 1 334     Oslo     0
PostNord - jeg har tillat meg å hente fram et innlegg jeg skrev i august i fjor:

På forsommeren oppholdt jeg meg i et hus beliggende på et byggefelt nær Løten sentrum.
En sliten, stresset person med en svært sliten varebil ringte på døra. Han hadde kjørt fra PostNord Logistics AS avd. Mjøsterminalen på Rudshøgda (rundt 40 km unna) for å levere noen pakker. Han hadde funnet riktig veg, men fant ikke vegnummeret og innrømmet at han slett ikke var kjent i området.
Jeg tok imot pakkene (som var til en nabo uten husnummer på huset), men stor var min forbauselse da jeg oppdaget at mannen hverken hadde smarttelefon eller gps!!
Signatur

   #9
 1 279     Skedsmo     1
PostNord har akkurat rotet bort en av mine pakker som kom fra USA med JetCarrier. Den har vært transportert i USA, videre med fly til Norge og så klarer PostNord kunsttykket å rote den bort. Nå er papirer levert på erstatningssak mot PostNord.
Signatur
   #10
 299     Oslo     1
Snakket med en på support i nettbutikken jeg kjøpte fra, og han fortalte de sliter med Postnord i Norge. De hadde en avtale med Postnord i Sverige og tok trøbbelsaker gjennom de. Det har hittil ikke løst min sak. Med all frakt etter black friday og pågående julehandel så skal jeg ikke sable de ned generelt.
Signatur