153    5    1  

Forslag til lim

pwb
 1 890     Ski     0
Trenger ett lim som skal lime noe (plast/glass) til lær og lime lær mot lær. Det må også holde seg elastisk og kunne tåle -25. Vanlig kontaktlim ser ut til å være greit, men er litt for tyktflytende til alle oppgavene. Har prøvd det meste av superduperlim, men det er jo rett og slett bare søppel i forhold til vanlig gammeldags kontaklim. Kan man tynne ut kontaktlim for å få det litt mer tyntflytende? Eller finnes det noe annet lim der ute som faktisk fungerer? Hvis ikke, hva er det beste kontaktlimet man kan få tak i?

   #1
 1 869     Akershus     0
Prøvd lynlim, 2-komponent?

.Thag
Signatur
pwb
  (trådstarter)
   #2
 1 890     Ski     1
Lim som jeg har prøvd de siste dagene. Det er min datter som limer skal ha noe til å feste perler av glass/plast på lær og lær mot lær. Jeg har testet lær mot lær og fulgt anvisningen på pakkene. Har prøvd mange andre lim også, men dette er det jeg har testet de siste dagene.

Casco universal kraft (Bra)
Clas Ohlson Contact Adhesive (Greit)
Bostik Contact A3 (Greit)
Pattex 100% (Udugelig)
Casco Marin & Teknik (Udugelig)
E6000 (Udugelig)

Har testet araldit og andre slike lim, men blir for sprøtt.
   #3
 1 869     Akershus     0
Har vel nevnt det tidligere, men en eller annen variant av esstac pleier å gjøre susen

.Thag
Signatur
   #5
 1 869     Akershus     0
Smile Er nok meget effektivt til sitt bruk det der ja! Men til liming - neppe!! Prøver igjen med en eller annen variant av Essve sin serie esstac. Det bør gi et noe mer fornuftig svar på det vil ha utført!!


.Thag
Signatur