63    4    0  

Garasjeplass med ny leilighet?

 5     0
Hei, 

vet ikke om dette er rett forum for dette spørsmålet så jeg får bare beklage om jeg treffer feil. 

Det har seg slik at jeg og en til har gått sammen og investert i en leilighet som bygges helt ny, og med denne fått tilbud om en garasjeplass til den store summen av 300.000,-... noe som er mye for en garasjeplass. Så da er spørsmålet mitt, har noen noe erfaring med eller info om hvor mye en garasjeplass vil hjelpe med å øke boligpris ved ett eventuelt salg og da generelt vekst på boligprisen om vi vil bruke dette investeringsobjektet som pant senere? Vil garasjeplassen telle med og gi oss ett lite "boost", eller har garasjeplass liten betydning forhold til verdi av bolig? 

Igjen, må bare beklage masse og gjerne slette innlegg om dette ikke hører til her, og takker for alle gode svar som finne der ute! 

NB: Akkurat som den ferskingen jeg er så har jeg jo selvfølgelig klart å legge ut samme innlegg flere ganger... 

HSt
   #1
 35 475     Lillestrøm kommune     0
Hvor er dette ?

Det er vanskelig å si, vet andre betaler 500k for det samme i Oslo
TSt
   #3
 13 768     0
Enkelte steder kan jo tilgang til garasjeplass være avgjørende om en får solgt leiligheten. De som har lett etter parkeringsplass hver kveld i noen år begynner ofte å bli lei av det. Men er det tilhørende fri parkeringsplass utenfor trenger det ikke å bety like mye iallfall ikke om de tilbyr elbil lader på plassen.
   #4
 24 040     Akershus     0
Personlig ville jeg vært svært skeptisk til å kjøpe en leilighet uten garasje/parkering. Nye boliger i Lillestrøm bygges med 0,3 P-plass pr leilighet. P-plass kommer til å bli mangelvare! Om en ikke trenger den, så kan den kanskje leies ut.
Signatur