#41
 1,062     Lindesnes     0

Å se på en LCD fra siden er mye bedre nå enn for noen få pr siden, likevel er plasma fremdeles bedre  ;)

Hvor mange ser på tv fra siden?
Om jeg skal bruke x antall lapper på en ny tv så skla jeg uansett ha det på veggen rett foran tv-stolen min, skal jeg se tv fra sofaen i andre siden av stua så vrir jeg bare på veggfeste og jeg har tv rett foran meg igjen, svingbart veggfeste er genialt ;)
Ser ikke for meg at folk kjøper dyre tv'r fordi det gir ett bedre bilde fra siden, å se tv fra siden er jo noe en heller bør unngå og ikke legge opp til Wink
Signatur

   #42
 21,481     Enebolig     0
Lettere sagt enn gjort. Jeg sitter alltid rett foran tv, alltid! Altså....når jeg sitter i stua da  Wink Men dersom man har besøk, så er det begrenset hvor mange som kan sitte rett foran, og da har plasmaen min fått mye skryt fra eiere av LCD.
   #43
 22,342     Akershus     0

En annen ting er jo at vi har jo levd i en mannsalder med de gamle tv apperatene som fylte opp hele huset, så kom plasma, så kom LCD nå er det LED, og vi ble mere og mere kresne på bildekvaliteten, hvor kresne er det mulig å bli, hvor mange har så godt og ømfintlig syn at de i det hele tatt ser den store forskjellen på bildekvaliteten?

Folk er IKKE bryr seg lite om kvalitet så lenge prisen er lav. Jeg har sett mange LCD apparater som er dårligere enn de første fargetvene vi fikk på begynnelsen av 70 tallet, slike med rør og greier i. Ihvertfall jeg ser forskjell på slikt og jeg er ser ikke spesielt godt. Alle tv teknologiene har sine ulemper, men LED vil nok banke møkka av alle de andre teknologiene når den kommer og hvis den blir rimelig nok i pris.
   #44
 1,062     Lindesnes     0
Har og sett ræva tv apperater, selv hadde ejg en av de første plasmaskjærmene som kom, den hadde saperat tuner og kostet meg den nette sum av 35000,-  for 32 tommer.
Selv denne gamle dritten haddde jo ett bedre bilde en den gamle store boksen min.
Har og hatt et par Medion LCD skjermer som jeg kjøpte på Coop Prix for mange år dsidenm disse virker fremdeles og gir mere en godt nok bilde der de står.
Det er mye å bruke penger på her i livet, så av og til begynner jeg nesten å lure litt på meg selv og hvorfor pokker en bruker så mye penger på noe som taper seg så fort i verdi, og livet består av veldig mange andre fine ting en å sitte inne å se på tv hele dagen.
Så jeg har en del flatskjermer av ymse kvalitet, merker både i LCD og Plasma og kan ikke si at den ene tv'n gir meg for 20k ekstra i filmopplevelse ;)
Signatur
   #45
 22,342     Akershus     0

kan ikke si at den ene tv'n gir meg for 20k ekstra i filmopplevelse ;)

Det viktigeste er innholdet, dvs programmet du har på tv'n. Tv slo ikke igjennom før programmene ble bra nok, og da satt folk og glodde på 7" i svart hvitt.
   #46
 602     oppland     0
de har ikke sluttet å selge plasma..... var på tur til å kjøpe 51tommer samsung plsma i dag til underkant av 5000kr, men kom visst en da etter kampanjepris. og de hadde den ikke utstilt, så vi kunne se bildekvalitet  :'( noen som har erfaring med samsung plsma?
   #47
 21,481     Enebolig     0
Hvis du tenker på mitt utsagn, så mente jeg Pioneer. Har et par venner med Samsung plasma, og de er gode som gull i mine øyne.

   #48
 1,307     Hardanger     0
Har en Samsung 42 tommer plasma, kjøpt for 2 år siden for 5000. Er strålende fornøyd med den  :)

Signatur
   #50
 21,481     Enebolig     0
Det bør nevnes at de jeg snakket om ikke koster 5K, men heller ca 10K. Uansett er det kjekt å handle hos Elkjøp, da kan man bare levere det tilbake dersom det ikke er godt nok.

Regner med det er snakk om denne? http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/tv/PS51D455XXE/samsung-51-plasma-tv-ps51d455

Sleng på en lapp og få 3D. Aner ikke hvor god billig 3D tv er, og det blir jo endel dyrere når man også må kjøpe briller. http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/tv/PS51D495XXE/samsung-51-3d-plasma-tv-ps51d495

Også er de bare HD ready  Tongue