#12
 3,042     Akershus     0
Alt LED i dag er vel fortsatt LED-LCD? Altså LCD TV med LED som bakgrunnsbelysning. Eller har det kommet "ekte" LED TV-er for saklige summer?
TTH
   #13
 130     Hordaland     0
Har selv denne og er veldig fornøyd ;D:
http://www.hifiklubben.no/produkter/flatskjerm/led-tv/sony_kdl-46nx710-_led-tv.htm

Ellers så har sony også noen andre (litt rimeligere) i omtrent samme størrelsen:

http://www.sony.no/product/tv-102-40-lcd/kdl-40nx720
http://www.sony.no/product/tv-102-40-lcd/kdl-40ex720
   #14
 22,342     Akershus     0

så du tv2 hjelper deg igår (finnes sikkert på nett) der kom samsung ut som nr 3 bak sony og Loewe(dyre tvèr)
i hele europa på lcd tvèr de har testet gjennom flere år

Egentlig en helt meningsløs test. Det er bare et gjennomsnitt av testresultater fra forskjellige produsenter/merker. Feks kom Philips ut midt på treet. Dette fordi de har noen modeller som  er meget bra og andre som er dårlige. Det er ikke rart at Loewe kommer ut i toppen da de ikke selger budsjettmodeller.
   #15
 1,062     Lindesnes     0

2-3 meter unna? Jeg ville valgt 46-52 tommer.  http://www.vg.no/innstikk/samsung/2009/11/19/slik-plasserer-du-tv-en-riktig/

Sony, Samsung og Panasonic er gode på TV'er. Aller helst burde du valgt en LED tv.

Men for 4-6000 kan du ikke velge...

Helt enig med her, en tv har den leie egenskapen at den krymper :o
Har selv en 46 tommer samsung og jeg sitter nå rett i underkant av tre meter unna, og det er helt passe
Når jeg kjøpte tv'n så satt jeg ca fire meter unna og trodde kanskje 46" ble noe stort og vurderte 42", etter en måneds bruk så angret jeg som pokker på at jeg ikke gikk for en 52"
52" hadde blitt for stort i den stua jeg har nå, så da er 46 akkurat passe, syns å lese litt mellom linjene her at du spiller en del, og da ønsker en i hvertfall å ha en stor skjerm og litt grei lyd i tillegg da selvsagt :)
er det ikke 30 dagers returrett på Elkjøp ennå da? Bare å kjøpe en og ta den med hjem å prøv den en måned, om du syns den blir for stor er det jo bare å retunere den igjen Wink Har ofte kjøpt på Elkjøp om jeg er i tvil om ett produkt, da er det jo som å ha det med hjem på gratis prøve i 30 dager, legger bare igjen depositum tilsvarende utsalgsprisen Smile
Signatur
   #16
 21,481     Enebolig     0


så du tv2 hjelper deg igår (finnes sikkert på nett) der kom samsung ut som nr 3 bak sony og Loewe(dyre tvèr)
i hele europa på lcd tvèr de har testet gjennom flere år

Egentlig en helt meningsløs test. Det er bare et gjennomsnitt av testresultater fra forskjellige produsenter/merker. Feks kom Philips ut midt på treet. Dette fordi de har noen modeller som  er meget bra og andre som er dårlige. Det er ikke rart at Loewe kommer ut i toppen da de ikke selger budsjettmodeller.De var (for en gang skyld) flinke til å gjøre oppmerksom på det du nevner. Sony og Samsung slo også Loewe dersom man utelukkende vurderte bildekvaliteten.

Det som kanskje slår litt urettferdig ut (mannen i gata) er at Panasonic kom nest sist på bildekvalitet ettersom dette var en test av kun LCD, Panasonic har knallgode plasma tv`er.


http://www.tv2underholdning.no/hjelperdeg/du-vil-ikke-tro-kvalitetsforskjellen-paa-disse-tvene-3501635.html
   #17
 3,387     0
Jeg kjøpte en Samsung 46" for noen uker siden. LED tv med mulighet for cam (kortholder for dekoderkortet) som koster ca 12.000,- pluss noen hundre og en tusenlapp for cam-saken.

Det er det absolutt beste tv utenom billedrør jeg har sett. Knallskarpt, god svartfarge og lynrask oppdatering. Samsung 7 serie i 46" (eller er det 47" tror det er 46)

  (trådstarter)
   #18
 2,397     Bjørkelangen     0
her var det mange tips gitt.blir bare vanskeligere det her.er vel best å kjøpe i butikk hvis den må på rep.kan bli litt mas hvis jeg skal sende med post å alt det der
Signatur
   #19
 1,062     Lindesnes     0
Skal aldri kjøpe slike ting hverken på nett eller i en annen by noe mer, kjøpte tv og surroundanlegg hos Siba i Oslo, kommer hjem og er selvsagt som en unge på julekvelden når det er kommet nye elektriske artikler i hus, henger opp veggfeste og kobler, men tv1n er død og virker ikke :'(
Men Siba har ikke vi her på sørlandet, så da var det å hive en 46" baki golfen og retunere tilbake til Oslo for å bytte tv, har nå vært i Oslo fire ganger totalt for å få ordnet med tv og surroundanlegg.
Å kjøpe på nett er jo og noe dritt, da må du selv styre med å pakke dritten inn og sende det i retur igjen.
Neste gang blir det en litt mere lokal forhandler på meg ;)
Signatur
   #20
 602     oppland     0
Må slenge meg på meningene til Sopp.
Kjøpte Panasonic  42plasma for to år siden, dette var da en best i test type. Alle anbefalte oss og kjøpe LCD, fordi den var mer solid og bedre bilde visstnok. Vi lot oss nesten overtale, da de små hadde en tendens til å angripe Wink TVn, og faktisk drepte den gamle. Men uansett hvilken butikk vi var i, syntes vi fargene på plasmaen var mye bedre og klarere. Så da ble det plasma, og jeg har enda ikke sett en annen TV med bedre bildekvalitet. LCD skjermen blir jo nermest usynlig, med sol eller sterkt lys. Angrer ikke et sekund, og når det blir TV til kjellerstua/filmrom, blir det 50 tommer Panasonic Plasma ;D.( Hører kun LCD eiere som klager over Plasma TVer, ikke hørt det fra Plasma eiere Wink)