4,125
3
3
Hva er vinegar ?
2,292
Ski
0
Når det kun står vinegar i en oppskrift? Hvilken type eddik og hvor mange % er en standard eddik i USA ?
KarstenBeate
3,412
Akershus
2
5 % er nok det vanligste for eddik til matlaging i USA. Det er da vanlig "hvit" (altså gjennomsiktig) eddik, laget av konsentrert eddiksyre, uten annen smak enn nettopp eddik. Heinz skryter av at de har en eddik som er 20 % sterkere enn vanlig (altså 6 % i stedet for 5 %). Så tar du vanlig norsk husholdseddik på 7 % og tilsetter 40 % vann får du "vanlig" amerikansk eddik.
Signatur
pwb
(trådstarter)
2,292
Ski
0
ok, takk
Jafo
5,416
Langhus
1
Utrolig hva en kan få svar på her etter under 2 timer på en søndagskveld!
Signatur