TSt
   #21
 3 001     0
Har masse henvendelser på høytrykkspylere når våren kommer.  Mange av de vi har er det bare en liten del som går istykker mens andre tyter det vann ut over alt, håndtak, dyser, pumpe osv.

Men en kan også være heldig, som andre også skriver er jeg borti de som først har fått den etter noen år så det kan gå bra men ikke noe å satse på.  Så den må stå frostfritt.

   #22
 598     Trøndelag     0
Har dårlige erfaringer med å la den stå i garasjen, så tar den inn på vaskerommet, til madammens store fortvilelse.
TSt
   #24
 3 001     0
Det er ikke alle pakninger som setter pris på frostvæske. På jobb leverer vi eget utstyr beregnet for spylevæske og frostvæske siden det kan bli spist opp av disse. Ville derfor ikke tørre og fylle med dette uten at leverandøren har gått god for det. I tilegg er pistol en stor feilkilde som fryser i stykker så må ha det ikjennom hele hvis en skal være sikker. Mange spylere er også ikke selvsugende, de krever et visst trykk inn.
   #25
 6     0
Dette er ingen problem hvis du har en kompressor. Koble fra lansen og hold håndtaket inne mens du blåser den tom for vann. Dra ut hele slangen og blås inn på samme måte i vanninntaket. Når der ikke kommer mer vann er den trygg i hele vinter.

Tr
   #27
 4 113     Akershus (Follo)     1
Det er ikke spørsmål. Du får ikke alt ut. Ta inn maskin, slange og munnstykker!
Hilsen en som har drept 1 høytrykksspyler og 2 håndtak etter trua på at det går å få ut alt vannet.
Om fruen har problem med den så få henne til å strikke en nissedrakt til den og sett den i gangen.
Signatur

   #28
 4 640     0
Eg har brukt løysinga med å blåse luft igjennom i mange år, men eg lar den gå samtidig som eg blåser inn gjennom vatntilkoblinga og ut gjennom lansen. Aldri har frostskade på de.
Eg har også latt ein spyler gå i 14! dager uten at den var tilkobla vatn.....men det tok knekken på pumpa.
Det var ein trykkstyrt som eg berre stengte vatnet på og gløyme å skru av. Den stod i naustet og det var 14 dager til neste gang er var nedom der.
TSt
   #29
 3 001     0
Har hatt sisterne på hytta i mange år og et år hadde sluseventilen frosset i stykker selv om sisterne var tom. Her står kran et stykke opp på tanken så kan ikke ha vært kondens innnifra heller men vann må ha "hengt" igjen når den ble tømt. Heldigvis var kranen tett i lukket stilling, hadde jo ikke vann når den ble koblet opp så oppdaget det først når vann skulle benyttes. Dette hadde jo gått bra i minst 15 år før. Så med vann og frost kan en ikke være helt sikker hvis det ikke står frostfritt.