#1711
 1 374     Tromsø     0
Fin variasjon i bokhylla, synest eg. Bøker er jo ikkje å forakte, men nå i kulda er det lite som slår veden.

   #1712
 6 591     Akershus     1
Blir sjelden varm av å lese bøker! Smile

Her i indre Akershus er vi nå på behagelige temperaturer igjen. Et par-tre minusgrader.

Har snødd en del i dag, så måtte til pers med snøskuffa i ikveld. Leste en overskrift i en avis om at stadig flere leier inn folk til å måke fordi de heller vil sitte i sofaen og se på Netflix. Selv om måking ikke er direkte morsomt, gir det utvilsomt en mye friskere avslutning på dagen enn å ligge på sofaen å spise snop og se på TV Smile Så jeg slår et slag for å gjøre jobben selv.
Signatur
   #1714
 593     Øvre Eiker     0
Her har vinden sørget for å holde takene ganske fri for snø og heller lagt den i fonner på lavereliggende steder, dvs. der hvor jeg allerede har måket. Garasjen din er kanskje mer i le fra huset.
   #1715
 1 374     Tromsø     1
Fokksnøvinden (sørausten) kjem omtrent rett imot fotogafen, og den plar lage ein stor skavl på garasjen, som bildet viser. Og ein mindre skavl på huset.
Hus og garasje er nok bygt utan tanke på fokksnø, så eg må leve med det som det er. Eg plar rydde garasjetaket 1-2 gonger kvar vinter. For sikkerheits skuld. Garasjen er bygd for å tåle stor snølast, med ein diger limtrebjelke under mønet. Men eg vil heller måke litt snø enn bygge garasjen opp att.

   #1716
 593     Øvre Eiker     0
Nettopp ferdig (sammen med mange andre) med å flytte Kongsvinger sykehus til Ahus. Da blir det forhåpentligvis litt bedre tid til private prosjekter framover.

Hvorfor Kongsvinger sykehus skulle flyttes til Ahus er det nok bare Bent Høye som vet. Kanskje fordi det er så lite annet å gjøre på IKT-fronten på sykehusene at han mente vi trengte litt ekstra sysselsetting.

   #1718
 6 591     Akershus     0
Fått orden på en Nespresso-maskin som bare pumpet vann støtvis. La den på siden, skrudde ut to skruer og fikk løs inntaket til pumpa. Slo på maskinen, blåste vann inn i uttaket med munnen samtidig som maskinen ble satt til å lage en espresso. Etter litt blåsing begynte den å oppføre seg som den skulle.

Litt tett, altså.
Signatur
HSt
   #1719
 25 914     Lillestrøm kommune     1
Godt vi har gått på førstehjelpskurs, men instruktøren glemte å fortelle at munn til munn metoden også fungerer på kaffemaskinen Laughing
   #1720
 6 591     Akershus     0
Grin

Har ellers startet våropprydding i dag - fylte hengeren og kjørte på gjenbruksstasjonen. Godt å få det gjort.
Signatur