#31
 3,037     Akershus     0
De der bastardvognene laget på leo-chassis? Så et par av de på Setermoen, men fikk aldri sett dem i aksjon. Kjørte 109-er der i 96. Smile

   #32
 745     Sponvika     0
Serigraf eller som det het tidligere  silketrykk 36 år til sammen og 25 på egne ben.
   #33
 3,109     Norge     0

Eg kjører spesialpanservogner i ingeniørvåpenet.
Krysning mellom stridsvogn, gravemaskin og bulldoser. Alle gutters drøm  ;D


Då eg kjrte Leo i stridsvogneskadronen på Bardufoss var der to stykk bergepanserar der, bygd på Leo, er det det du kjører?
V10 med 830 hk MTU og var det 48 liter?
bex
   #34
 4,293     Østlandet     0
dem er råtøffe, hadde øvelse på terengkjøring med lastebil da jeg var på sessvollmoen, og møtte et par av dem cruisende over slettene der :D  RESPECT
Signatur
   #36
 1,266     Aust-Agder     0


siv.ing elektronikk her

Gikk ikke denne graden ut for over ti år siden?


Absolutt ikke.

For det første så beholder du graden du er utdannet til, selv om det har skjedd justeringer i ettertid. Er du f.eks. utdannet cand mag så blir du ikke konvertert til bachelor, selv om det er den nye graden for ca det samme (riktignok med noen få vekttall mindre).

Hvis jeg husker riktig, så skulle ikke studenter tas opp til siving-studier lenger etter 2002/2003, for da skulle det hete "master i teknologi" (de må være glade i seiling imo). Men ved NTNU ble det haraball av slikt, så de utdanner folk med den norske graden "Master i teknologi/sivilingeniør". Den engelske er "Master of Science".  De hadde i alle fall gangsyn nok til å ikke kalle det "civil engineer" (byggingeniør) på engelsk ;-)
Signatur
   #37
 899     Bergen     0
Jeg driver med fjernstyrte undervannsfarkoster (ROV) i Nordsjøen. Noen kaller det å spille TV-spill for betaling....