bex
   #81
 4 293     Østlandet     0
hmm nei, tenkte  bupp, som og få et innlegg høyere opp på lista
Signatur

   #83
 2 413     Ønsker ikke besøk av deg     0
Elkraftingeniør, jobber i et stort internasjonalt firma.

Engineerer, tester og setter i drift komplette kraftsystem offshore, over hele jordkloden. Mye man skal tenke på  :)   #85
 925     0


hjelper det med en sånn dings som presser silikonen ut av greiene? For jeg gikk nemlig i butikken for å kjøpe silikon og tenkte vel egentlig ikke over hvordan silikonen kommer ut..såeh..hva gjør jeg på dette forumet? seriøst.

Men jeg lager lasagne like you've never had before.


Her kan de hjelpe med sånn silikongreier: http://www.klinikkbergen.no/brystoperasjoner/brystforstorrelse.html

Jeg skulle på butikken og kjøpe silikon, Min datter ( da 8 år ) spør hvor jeg er. -Han er på butikken og kjøper silikon, sier min kone. Min datter ser fra øynene til puppene på min kone og svarer; -til deg?? Skal du få "selikon"??


heheheh, min første dag i butikk på Ikea fikk min opplæringsansvarlig spørsmål av en kunde om "har du silikon?"...jawdrop..for det første tenkte jeg at kunder var litt mer "dere" framfor "du" (noe jeg lærte meg kjapt at ikke stemmer), men i tillegg var nevnte opplæringsansvarlig rimelig barmfager.
Signatur
   #86
 1 185     0
Jobber bak deledisken på Biltema, har i tillegg ansvar for reparasjoner/reklamasjoner og verktøy. Deilig med tilgang til meget godt utstyrt verksted Wink
   #87
 217     0
Jeg er siviløkonom, og jobber i konsernstaben til ett av våre største, børsnoterte finanskonsern.