493    3    0  

Hvorfor må flymat smake så jævlig dritt?

 16     0

Ble trigget av denne artikkelen på Aftenposten.no: Hvorfor må flymat smake så ille?

Ja, hvorfor i [s]helvete[/s] går det ikke ann å servere noe som smaker godt?
Jeg er ikke kravstor. En brødskive med brunost er bedre enn den "plast-majones-maten" man får ombord på flyene.

Irriterer meg grønn over dette - og for folk som reiser mye i jobben ville dette vært en skikkelig konkurransefordel å servere skikkelig mat. Er villig til å betale for det!
Hvorfor må flymat smake så jævlig dritt? - flymat.jpg - Facebook

   #1
 925     0
Har lagt merke til at utenlandsreiser har dårligere flymat enn da innenlandsreiser også var inkludert mat. En Sandwich på flyet fra oslo til bergen feks husker jeg var kjempegode. Framfor den suppete grytegreia de har på flyet til hellas. Kanskje det har noe med at man er tett i øra og ør etter alle ungene som griner..i dont know.
Signatur
   #2
 740     0
Maten på fly er faktisk mere kryddra en den vi får ellers..
Det er fordi at oppe i 10 000 fot eller å høyt flya flyr så kjenner vi ikke kryddersmaken like godt, munnen blir "bedøva" for sterke urter..
Rart Tongue
Signatur
   #3
 346     0
Lufthansa hadde noen skikkelige goe' baguetter for ett par år siden. Men, jeg har også fått noe som jeg har tenkt, nå var det godt jeg ikke var fyllesyk for da hadde kommet opp igjen.. ;D
Signatur