95  
                     1  
                     0
                     
                
                
            I disse grill-tider...
                     3,629   
                     0
                
            
        Jeg har gjort meg selv (og familie) bortskjemt med å så å si alltid ha fersk gjærbakst, hjemmebakt. Da er det lett å finne noe tilfredsstillende i brødhylla på COOP eller REMA - og spesielt ikke når det er plastpakket med 'Best før'-dato tre uker fram i tid.
Jeg snakker om hamburgerbrød og pølsebrød. Det du får i butikken er grusomme saker. Men jeg har aldri funnet noen god oppskrift for å lage det selv. Med vanlig rundstykke- eller brød-oppskrift blir skorpa sprø, og gjerne tykk, men et skikkelig hamburgerbrød har helt myk "skorpe", om du i det hele tatt kan kalle det det. Sukker i deigen, som til boller, gir myk skorpe, men jeg vil da ikke ha søtt hamburgerbrød og pølsebrød!
Derfor: Kan noen bidra med en oppskrift på skikeklig, ikke-søtt, hamburger/pølsebrød? Jeg mistenker at stekingen (temperatur/tid, ovnstype) kan ha mye med saken å gjøre, så det må være med i oppskriften!
       
        
        
    Jeg snakker om hamburgerbrød og pølsebrød. Det du får i butikken er grusomme saker. Men jeg har aldri funnet noen god oppskrift for å lage det selv. Med vanlig rundstykke- eller brød-oppskrift blir skorpa sprø, og gjerne tykk, men et skikkelig hamburgerbrød har helt myk "skorpe", om du i det hele tatt kan kalle det det. Sukker i deigen, som til boller, gir myk skorpe, men jeg vil da ikke ha søtt hamburgerbrød og pølsebrød!
Derfor: Kan noen bidra med en oppskrift på skikeklig, ikke-søtt, hamburger/pølsebrød? Jeg mistenker at stekingen (temperatur/tid, ovnstype) kan ha mye med saken å gjøre, så det må være med i oppskriften!
Mine erfaringer er at de passer veldig godt til ditt ønskede resultat