122    3    1  

Litt trafikkskrekk :O

 720     0
https://www.hadeland.no/politi/riksveg-4/nyheter/bil-mot-lastebil-pa-riksveg-4/s/5-21-357491

og hvorfor https://www.nullvisjonen-agder.no/2012-12-14-13-10-37/lastebilers-blindsoner.html

Dette er skummelt, blindsonene er nifst store, og en bør ikke stole for mye på trailersjåfører, bare du selv kan redde deg i slike situasjoner.

   #1
 553     Øvre Eiker     0
Jeg kjørte nettopp forbi en ulykke jeg ikke klarer å skjønne hvordan kunne ha skjedd. På slutten av en lang, slak høyresving med stigende terreng mot høyre går det en gårdsvei opp til høyre. Like forbi den veien stod det en personbil med fronten godt brettet rundt en lysstolpe og der bilen stod var terrenget bortimot 1 meter høyere enn veien. Bilen må altså ha kommet seg opp den 1 meter høye kanten og fortsatt hatt god nok fart til å trykke inn fronten ganske mye. Det er 60-sone i området og de fleste holder fartsgrensa gjennom svingen. Det så ut til å være nok folk der allerede, så jeg stoppet ikke.
   #2
 15 640     Akershus     0
Formelt sett er dette en feil av lastebilfører, men i mine øyne en vanvittig oppførsel av en voksen syklist: http://www.fvn.no/fvntv/#!/video/1001579/syklist-paakjoert-i-mandal-sentrum

Vi hadde nylig en kollisjon i Oslo. Lignende. Her skulle syklisten rett frem og betongbilen svingte til høyre. Her vet en ikke hvem som var hvor, men igjen, syklister på tenke over at de ikke blir sett uansett regler.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 720     1
Gjelder å kjøre/sykle defensivt, regelen er enkel, en går utifra at alle andre i trafikken er idioter og en må prøve å redde seg selv fra de ;D