164    6    0  

Pakkeavsporing

 4 777     Sørnorge     0
Jeg venter på pakke med sporingsnummer UB619197748YP
Hos posten/bring er dette ukjent nummer.
I følge sporing her http://track.yw56.com.cn/en-US/
har den ligget på et eller annet postkontor i norge i 3 uker. Hvordan får jeg tak i den? (Har kontaktet Posten, de "tenker" over saken.)

   #1
 73     Lier     0
Interessant!

Jeg venter også på en pakke som ble sendt med Yanwen post midt i oktober. Den fikk ganske raskt samme status som din, nemlig at den er ankommet lokalt postkontor. Posten sin sporing gir ingenting.

Jeg har prøvd litt forskjellige sporingssider (https://packageradar.com), og på en av dem kommer det frem at pakka har fått nytt tracking-nummer. Andre sider igjen viser bare at pakka er ankommet "country of destination" eller "local post office" Det nye nummeret viser at den er ankommet Malaysia, og er postet igjen der. Ser ut som Malaysia er angitt som country of destination" for pakka, mistenker at det er det jeg får opp ved sporing av det første nummeret.

Siden estimert leveringsdato hos Ebay gikk ut 6. desember har jeg åpnet en case hod Ebay. Ligger foreløpig hos selger, så vi får se hva det ender med.

Edit: legger ved bilde av sporingshistorikken fra den "nye" tracking-nummeret
Pakkeavsporing - Skjermbilde 2018-12-16 kl. 19.54.28.png - petterg
TSt
   #2
 4 816     0
Det er en del transportører (TNT inkludert) som leverer inn pakkene hos Posten / Bring som en ny sending og får nytt sendingsnr på dette. Det er for å slippe distribusjon over hele Norge. Ekspress sendinger går inn som vanlig pakker også så det bryr de seg evt ikke noe om... Men en pakke fra 18 okt må jo være tapt er jeg redd. Postkontor returnerer etter en tid.
   #3
 2 065     I huset mitt     0
Har en pakke fra Ali som har vært innom et sånnt transit country, og er på vei derfra nå.
Men på pakkesporing-status-hendelsene så finnes ikke transit land, så offisiell status er at pakka har ankommet Destination Country selv om den egentlig kun var innom Transit Country.

Tar uansett evigheter nå med pakker fra Kina/Ali, tror det er noe sabotering et eller annet sted av transporten derfra nå.........
EMS pakker fra Ali går unna som normalt.Wink
   #5
 73     Lier     0
Jeg har prøvd litt forskjellige sporingssider (https://packageradar.com), og på en av dem kommer det frem at pakka har fått nytt tracking-nummer.

Hvilken side brukte du for å finne nytt nummer?Jeg fant det nye sporingsnummeret på packageradar.com (sporingen vist i mitt forrige innlegg var for det nye sporingsnummeret)

Pakkeavsporing - Ny_track.PNG - petterg

Men jeg vurderer egentlig pakka som tapt, etter 70+ dager på reise, og har som sagt åpnet sak gjennom EBay-systemet.
  (trådstarter)
   #6
 4 777     Sørnorge     0
Intet nytt trackingnummer for min pakke på packageradar.com.