331    22    2  

Pakning til baklykter

 8 007     Bærum     0
Audi A6 stasjonsvogn. Baklyktene - den del av dem som sitter i bakluka - lekker vann. Pakningen som sitter på lykta (og skal tette mot luka) har over tid smuldret opp.  Typisk nok finnes det ikke noe pakningssett å få kjøpt løst. Nye lykter virker også litt overkill bare for å få ny pakning.

Ser for meg å skrape bort den gamle pakningen og finne "noe" som kan egne seg å erstatte den med.  Noen som har vært borti noe tilsvarende? 
Skrives noe på forum her og der om noe pakningsmateriale fra 3M, men klarte ikke finne noe i farten.

   #1
 2 179     Vestlandet     0
Jeg tetta nettopp baklyktene med sanitærsilikon. Her var ikke pakningene smuldra opp, hadde tørka og fått litt grov struktur noen steder. Virker som det ble tett.
   #4
 2 903     Akershus     0
Legg en streng på lykta der pakningen satt.
La ligge og tørke umontert.
Monter.
$$$
   #5
 2 179     Vestlandet     0
Ja, det blir vel limt fast. Jeg ser for meg at jeg skal klare å skjære den løs med tråd/streng eller lignende. Men det er ikke sikkert.
OH
   #6
 224     0
Ligger noe på ebay om du søker på tail light gasket.
Finnes også egne neopren lignende ark der du kan klippe til selv

   #8
 2 179     Vestlandet     0
Hvis dette skal fungere, må du få lagt det ut jevnt nok til at det tetter når du strammer lykta inntil. Men det kan fungere det altså.
TSt
   #9
 3 001     0
Hull i lykteglass går også bra  (trolig fra steinsprut)  hvis det ikke er i den delen der lyset slipper ut,  demonter, sett tape over, fyll med Araldit gjennom et av hullene for pære og varme forsiktig i stekovnen etterpå. Ved Eu kontroll var bare beskjeden, det er jo ikke hull.