61    2    0  

Screen zip - Hvis du kan hjelpe meg...

 3     0
Hei alle sammen, jeg er fransk, så unnskyld min røffe norske.
Jeg er praktikant i et fransk selskap som heter Soprofen og vi tilbyr den mest kompakte skjermglidelåsen på markedet med en 85 mm bred boks for en bredde på opptil 6 meter.
Vi har ikke kunder i Norge for øyeblikket, men vi ønsker å utvide markedet vårt der fordi Norge er et land som bruker mye screen zip.
Tror du et produkt med et så kompakt hus kan rettferdiggjøre en høyere pris enn billigere konkurrenter?
Jeg kunne se at på markedet var det mange produsenter som HD Solskjerming AS, Heroal, Renson, Luxaflex osv... Husker du kjøpesummen på screen zip din? Hvis det også er mulig å angi kvaliteten på produktet, vil jeg være takknemlig.
 
Beklager denne lange meldingen, jeg appellerer til din ekspertise, jeg trenger også denne informasjonen for min praksisrapport, på forhånd takk til alle som vil svare på denne meldingen!


   #1
 3 537     Asker     0
Jeg bruker solskjerming-as.no som har bra priser og gode produkter. Beste med dem synes jeg er at jeg får prisen rett på nett. Synes mange av de øvrige aktørene opererer med kunstige priser. Høy pris og «alltid 40% eller liknende.

Jeg er villig til å betale for produkter som ser bra ut, men må være innenfor rimelige grenser. Men har man et bra produkt til bra pris selger man også mer, som ofte er et godt alternaltiv
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 3     0
Ja, jeg så at de tilbød prisene på nett, dette selskapet gir inntrykk av å være seriøst. Jeg forstår ikke hvorfor dine forhandlere i markedet tilbyr falske rabatter på 30, 40 %. Dette gir inntrykk av at produktene er av dårlig kvalitet.