1,654    63    0  

Se hva ebay kom med idag...

 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
Hva med en samletråd med alskens nyttig og unyttig en handler fra ebay?

Alt fra scoop til tabbekjøp  Cool
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0
Kan starte litt forsiktig...:

Idag kom det i posten et par med brukte Haix brannmann-støvler. Brukt som i helt greit stand, tydeligvis ikke så mye brukt, men det fulgte med både jord og sand  ;D
Skal "selvsagt" bytte såler i de, så jeg ikke sliter for mye på annen persons fotform.
Men alt nå vil jeg si at dette var noe henimot et scoop. Fy fader så godt de sitter på foten. For å være vernestøvler altså. Med ekte goretex membran håper jeg de tåler endel våt og sølete jord, for jeg kjøpte de til erstatning til neon utslitte gummistøvler. Ble lei av å bli våt og skitten på foten når jeg står i jorden og spar  :)
£35 pluss frakt, så gratis var de ikke.
Signatur
   #2
 342     Hordaland     0
Broren min kjøpte en solid ny megger for under en hundrelapp på ebay.  Testet den og den er mer enn god nok til å sjekke alt i heimen, fra lamper til skjøteledninger, komfyr, varmekabler osv.
   #3
 1,596     0
Noen som har et tips til en "installasjonstester" fra eBay eller DX? Loddestasjon?

Ser DX har endel produkter som ser ut som originale Fluke instrument, men dog med kina-tegn på emballasje og i manualer. Vet ikke om det er piratkopier, eller noe som går ut bakdøra?
   #5
 1,151     Akershus     0

Fjernstyringen til sentrallåsen på barnehagenbilen stoppet å fungere;

Kjøpte dette kit'et på ebay:
http://www.ebay.co.uk/itm/UNIVERSAL-UPGRADE-REMOTE-KEYLESS-FOR-CENTRAL-LOCK-/330479665244?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item4cf21f805c

Voila.


Var det greit å få koblet til eller ble det mye knot?
   #6
 21,481     Enebolig     0

Fjernstyringen til sentrallåsen på barnehagenbilen stoppet å fungere;

Kjøpte dette kit'et på ebay:
http://www.ebay.co.uk/itm/UNIVERSAL-UPGRADE-REMOTE-KEYLESS-FOR-CENTRAL-LOCK-/330479665244?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item4cf21f805c

Voila.


Jeg undersøkte dette for et par år siden, men husker ikke helt hva konklusjonen ble. Jeg vet de ikke er testet etter samme spesifikasjoner som de europeiske modellene.
   #7
 8,022     Bærum     0
Lett som en plett å koble denne inn. Trenger 12v driftsspenning, samt å sette lead til sentrallåsdriver høy. Begge disse finner man i førerdøra, ihvertfall om bilen har elektriske vindusheiser.

   #8
 725     Lier     0
Handler mye på Ebay. Særlig refill til bleiebøtta er billig. Lyspærer til bil. Akkurat nå venter jeg på led kit til interiøret på bmwn, led til angeleyes og hvite grøftelys.
Signatur
   #9
 394     Strömstad     0
Jeg er også god kunde hos Ebay. Kjøpte veske til speilreflekskameraet for 70 kr (Canon, kostet 499 på lokale fotosjappa), fruen kjøper en del sminketing, småleker til barna er billig, bestilte nettopp en sykkelbukse og trøye av godt merke (Castelli) til en slikk og ingenting sammenliknet med Norge, billig batteri til radiostyrt fly, billige små innendørs radiostyrt helikopter (rundt 200 kr - hvis du først prøver blir du hekta) også videre også videre
Signatur
pwb
   #10
 2,284     Ski     0
Har siste åra handla så mye på ebay og andre nettsider at jeg helt har mistet tellingen. Har nok "snytt" Norske butikker for 10tusenvis av kroner. Har kun hatt problemer med levering en gang, det ble rettet opp i men siden selger da hadde lagt ved samme faktura så ble det dobbel fortolling, prøvde å argumenter med posten når jeg hentet pakka, men DET er faktisk nytteløst. Måtte betale og kunne sende inn en klage etterpå, men da fraskriver de seg alt sammen og henviser til tollvesnet som nok er enda hakke værre.