98    3    0  

Utleiemegleren, noen som har prøvd?

 675     0
Noen som har erfaringer om Utleiemegleren?
En vi kjenner har tenkt å prøve.

   #1
 735     Oslo     0
Ikke bruk Utleiemegleren. DIY!
Det er en del ting å passe på, men det burde man klare selv.
Når leieboer flytter ut, så er det duket for konflikt.
Grunnleggende er det at leieboer må jobbe eller studere og ha gode referanser, som man kan ringe til og innhente info fra. Deretter bør utleier benytte leiekontrakten til Huseiernes Landsforbund - ingen annen kontrakt. Tre måneders depositum er obligatorisk. Vegrer leieboer seg for å betale depositum, så er det bare å snu ryggen til ham. Sett ikke inn dyre møbler og dyre hvitevarer i utleieenheten.
Da min leieboer flyttet ut etter 16 år hadde han ødelagt, kjøl/frys, komfyr, mikrobølgeovn og toalett. Dessuten hadde han ikke vasket på 16 år. Jeg hadde ikke krevet noe depositum (han var min kollega), så her var det intet å hente.
Men en DIY-innsats fikk leiligheten opp å gå igjen og hovedstaden flommer over av pent brukte hvitevarer.
   #2
 1 142     Asker     0
Hva som trekker ned for meg på utleiermegleren er at de tar ganske godt betalt når leiligheten ikke er utleid. Da må du betale utleiemegleren stort sett mer enn en mnd leie pr mnd leiligheten står tom. De 10-20% de tar av leien er ikke så mye, men å ut med 15-20k i mnd hver gang noen flytter ut er ikke noe særlig.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 675     0
Eieren bor langt unna og er nok ikke DIY person, vil gjerne slippe å passe på leieboeren, har sett i aviser at noen er fornøyde med Utleiemegleren, men tenkte at det kunne være nyttig å høre fra flere. Det er jo ganske nytt.