90    1    0  

Verkter.no - Utrolig treige vedrørende utsendelse?

 793     Østfold     0
Jeg har ved flere anledninger bestilt fra verkter.no, og ser dem sparer penger når det kommer til utsendelse av varer, for dette tar virkelig lang tid. 

Jeg har flere ganger bestilt småting derfra og det tar nesten ei lita uke før jeg før sporing på pakken. Den 26.august bestilte jeg tre flasker med lim og en pensel. I dag 29.august har jeg enda ikke fått sporing på pakken. Det står bare at den er inmeldt, men ikke behandlet (eller noe)

Jeg bestilte en bordsag fra verktoy4u.no og etter 20 minutter fikk jeg beskjed om at pakken var ferdig pakket og inmeldt hos posten. Dagen etterpå hentet jeg den på posten. 

Jeg synes definitivt verkter.no har en jobb og gjøre her. Det er IKKE vanlig i 2019 at det skal ta så lang tid mener jeg. 
Signatur

TSt
   #1
 7 543     0
Jeg har handlet hos verktoy4u.no og det er nettbutikken til en vanlig butikk i Drammen hvor jeg har hentet ved behov. Men nettbutikk kan også være hobby butikken til den som driver den og har ingen heltidsansatte, andre er avdelinger av utenlandske firma som er tilfelle med verkter.no Det står "Om vi har varen på lager er den normale leveringstiden 5 arbeidsdager" i leveringsbetingelser. Varer må fortolles inn i Norge så de samler kanskje opp og leveres ut etter ankomst til Norge.