(trådstarter)
   #71
 8 027     Bærum     0
Takk for innspill frodes, det høres betryggende ut.

Jeg kjøpte med en tube pakksalve ja - så da får vi satse på det at det blir bra.

Minnes også at jeg leste i en annen tråd på forumet at noen pleide å ta en rasp og raspe lit på grove gjenger før monterting....Var vel for at hampen skulle sitte bedre?..

   #72
 10 438     Akershus     0
Det er vel et ganske vanlig, gammel triks. En del koblinger er ferdig"raspet" fra før. På de som ikke er det, pleier jeg bare ta nærmeste skrutrekker, tang, etc. og raspe litt sånn for sikkerhets skyld. Om det er veldig nødvendig vet jeg ikke, men det skader jo ikke heller. Jeg pleier helst å surre ganske tynt, men i mange omganger. Syns liksom det sitter bedre da. Det er i grunn bare å kjøre på. Opplever du at du skrur sammen, og hampen dyttes ut, er det bare å skru fra hverandre og prøve igjen.
Det er mulig jeg begynner å bli smårar, men å drive sånn og pusle med skruing og lodding og ordning med rør er jo bare koselig Smile
Signatur

  (trådstarter)
   #78
 8 027     Bærum     0
Desverre ikke kommet noe lenger en siste oppdatering i tråden. Måtte prioritere nytt tak, og diverse utearbeider. Men - nå skal jeg omsider snart trappe opp innsatsen i kjelleren, så da står ferdigstilling av dette badet øverst på lista.
   #79
 875     0
Da har det skjedd noe.....

Tetti XPS platene lagt ut på avrettet singel. For å løfte armeringsnettet noe opp i støpen dro jeg over striper over gulvet med flislim som jeg lot tørke 2 dager. Så la jeg armeringsnett oppå der og stripset varmekabel på nettets øverste jern. Nettene buntet sammen med rustfri ståltråd og jordet slik ekspertene på dette glimrende forumet har beskrevet Wink

Spennende prosjekt, en del likheter med mitt eget og jeg er spent på å se hvordan du går frem videre. Er det noen grunn til at du gikk for Tettiplatene og ikke "vanlig" xps på gulvet? Er kommet omtrent dit selv nå, at jeg skal bygge opp gulvet. Regner med at du skal ha egen membran over avrettingen med kabler i?
   #80
 174     Stavanger     0
Hvordan går det med skrustikka? Grin
Signatur