#84
 6 601     Akershus     0
Ikke vær så uttalt om det - her ligger det gode muligheter for å melke frodes for penger!

Beklager OT overfor Everlost. Han er sikkert mer interessert i svar på spørsmålet om oppbygging av gulv Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #85
 8 027     Bærum     0
Da har det skjedd noe.....

Tetti XPS platene lagt ut på avrettet singel. For å løfte armeringsnettet noe opp i støpen dro jeg over striper over gulvet med flislim som jeg lot tørke 2 dager. Så la jeg armeringsnett oppå der og stripset varmekabel på nettets øverste jern. Nettene buntet sammen med rustfri ståltråd og jordet slik ekspertene på dette glimrende forumet har beskrevet Wink

Spennende prosjekt, en del likheter med mitt eget og jeg er spent på å se hvordan du går frem videre. Er det noen grunn til at du gikk for Tettiplatene og ikke "vanlig" xps på gulvet? Er kommet omtrent dit selv nå, at jeg skal bygge opp gulvet. Regner med at du skal ha egen membran over avrettingen med kabler i?


For å komme on-topic igjen. Dette prosjektet stoppet opp da sjefen besluttet at dette ikke skulle bli bad, men vaskerom i stedet. Og da havnet det plutselig lenger ned på prioriteringslisten. Men - gulv og vegger blir uansett konstruert på samme måte.

Grunnen til at jeg valgte tettiplater på gulvet var tilgjengeligheten. Megaflis er ikke langt unna, så det var enkelt å plukke opp disse. Vanlig XPS i tykkelse 30mm fant jeg ingen plasser den gangen jeg skulle handle inn sakene.

Jeg skal ha membran over avrettingen ja. Smøremembranen står klar i bøtta si, så når dette rommet kommer øverst på lista igjen er det bare å smøre i vei Smile
   #86
 544     Nedre Romerike     0
Er ikke holdbarheten i uåpnet emballasje begrenset til ett år fra produksjonsdato? Wink

   #88
 10 438     Akershus     0
Hehe. Skal snart lansere boken min: "Skruestikka og avrettingsmassen." , en roman i 3 deler. Løp og kjøp.. Grin


Kan jeg få med noen ord om avrettingsmasse?
Signatur
   #90
 10 438     Akershus     1
Tøft. Drivhus også??
Signatur