311    4    0  

Spon/walls2paint

 3     0
Min samboer og meg har kjøpte et hus fra 1952 som vi skal pusse opp.
Planen er å rive ned vegger, ny stender, etterisolere, og plate vegger. Gjorde det samme på et soverom for halvt år siden

Valget står mellom sponplater og grunne,sparke og tapetsere eller Walls2paint. Har brukt tidligere Walls2paint på soverom og vart fornøgd. Men er litt usikker om eg vil velge det igjen på en åpen løsning med stue og kjøkken. Samt det er tre store vindu på den lengste veggen. Noen tanker?


   #1
 311     0
Jeg monterte ca. 70 plater "Arbor Malingsklar" i høst, på tre soverom pluss gang. Er veldig fornøyd. Fordelen kontra walls2paint er at de er grunnet også på baksiden, så de er mer stabil mtp. fuktvariasjoner, og stiller ikke like store krav til underlag og kubbing. Walls2paint krever horisontal kubbing når det monteres på vertikale stendere, dette krever ikke Arbor malingsklar. Det er en del historier her på forumet hvor walls2paint har "slått seg" og buler innover i veggen, dette tror jeg ikke ville skjedd med Arbor sine plater.

Har nå ca. 25-27% RF innendørs, og har hatt det en måned. Ikke noe tegn til oppsprekking eller andre problemer. Skal aldri montere en eneste plate "standard" spon igjen i alle fall.
HSt
   #2
 20 866     Sørum     0
Kjenner ikke den andre platen som omtales her, men det er veldig viktig at veggen er helt plan med Wall to paint. Det er som nevnt blandete reaksjoner på dette produktet her på BB, men det er kanskje lettere å få respons fra de som er misfornøyd.
   #3
 232     Stavanger     0
Har kun brukt Walls2Paint én gang selv, og det på en ikke rett vegg. Var ikke så klar over kravet til dette den gangen. Resultatet ble OK, men skjøtene er veldig synlige hvis man ser etter.

Hadde en tømrer på besøk som anbefalte dem varmt som takplater...