#61
 5 189     Østlandet     0
Slutt å klage, den funger fint i Dovre's testlaboratorium under optimale forhold.  ;D
Signatur

   #62
 1     1
Hengselet nede til venstre har også gått ut av hakk hos meg. Veldig irriterende da dette er en løs pinne som skal holde døra på plass. Her kunne de kostet på seg en slags stoppemekanisme. Tenker med gru på dersom døra går av hengslene med bare kona hjemme og full fyr i ovnen....

Og hva tror du skjedde i dag! Bare kona hjemme osv! Full krise, leilighet full ab røyk, full utlufting, ungene i tepper på sofaen og 15 grader i stuen. Festlig! Skjer det deg, gjør følgende: Legg deg under ovnen, finn en liten metallpine ved hengselet. Ser solid ut, men skal trykkes lett oppover og inn i ovnen! Manøvrer hengselet over pinnen ved å røre på døren, greit nok for kona å klare, beveg dør og hengsel litt rundt til pinnen faller på plass i hullet sitt. Easy peasy når du vet hva du skal gjøre, men hvorfor i H....!!! står ikke dette i bruksanvisningen??? Sorry, Dovre, ingen bra ovn!
HSt
   #63
 26 542     Lillestrøm kommune     0
Erfaring med ovner er at en i alle fallz ikke må være for ivrig med å tømme aske. ovnene trenger dette som isolasjon for å få opp temperaturen. Er trekk for høy får en heller ikke opp temperaturen og dermed virkningsgraden.