#101
 948     0
Var uten strøm 9 timer her, ingen fare for vm eller varme:) har både aggregat for tv og ved/pipe for varme. Slo av sikringen til varmepumpa da det blinket en del da strømmen kom å gikk på noen få sek.


Nå skal det sies at jeg bor et stykke på landet da som noen vil mene...

   #103
 9 677     Kysten     0
Har vedovn ;)

Tror ikke det hadde vært populært og fyrt opp et dieselagregat i byggefeltet her heller.
   #104
 5 189     Østlandet     0Ser av kommentarene at noen har vært uten strøm i 7.5 timer. Da begynner det å røyne på nesten midtvinters.
Pøh, da switcher man bare over til varmepumpe  ;D
Signatur
   #105
 5 189     Østlandet     0
Signatur
Signatur

   #108
 948     0
atwindsor:

muligens der har med at det kan være lurt å ha pipe/vedovn å fyre i når strømmen går. aggregat vil nok noen si, hvis strømmen går over lengre tid er jeg nok ganske sikker på at et aggregat er ikke å oppdrive da det er noe alle skal ha ved et strømbrudd.. (er nok ganske sikker på at ganske mange ikke har et slikt stående)
ikke alle steder det passer med aggregat å stå å dure dag/natt feks i boligfelt...

men for all del de som vil bygge uten pipe får bare dure ivei;)
   #109
 9 677     Kysten     0
Tja jeg stoler nå ikke på strømmforsyningen til enhver tid skal fungere. Det sier sitt når hele lofoten blir informert om hvordan de skal forholde seg dersom det blir strømbrudd i flere uker.
   #110
 194     0

Hva er det liksom disse strømstansene langt ute i pereferien skal skal argumentere for?


Poenget var vel bare at det er dumt å kun stole på strøm til oppvarming når strømmen går. I følge yr har det vært nede i nesten minus 15 i løpet av det siste døgnet i Lofoten så etter en natt uten oppvarming begynner det å bli litt kaldt selv i et TEK10 hus.