(trådstarter)
   #21
 15     0
Var hos advokat i dag. Mente klart at tidligere samboer ikke har noe krav i tomten og dens verdi. Den skal holdes utenom. Så var 0 kroner å hente. Verdistigning på tomt gjelder også. Banken krevde at jeg sto tinglyst på eiendommen 100 prosent. Ikke husker jeg grunnen til det

   #22
 1 331     Bergen     0
Kom over en rimelig fersk artikkel i Aftenposten som tar for seg en del av dine problemstillinger. Du har jo selvsagt også barna sitt beste i tankene når dere skal gjøre opp dette boet. Har dessverre sett samboere komme ut av slike situasjoner som så økonomisk svake at det har gått ut over aktiviteter og hverdagskår for dem.
Signatur
  (trådstarter)
   #23
 15     0
Tenker kun på barna. Nå skal det sies at hun ikke har villet samarbeida noe ang barna eller økonomi. Hun gjør alt for at jeg skal måtte tvangsselge huset. Hun tenker ikke på barna kan man si. Hun har heller ikke mulighet å få nok lån til å kjøpe noe her i området, da måtte hun ha godt over 1 million i egenkapital. De billigste og minste leilighetene med 2 soverom går for 3 millioner, med 3 soverom må man 4 millioner og opp. All verdi som er i pluss i huset er arv jeg skal etterlate mine barn, og ha en mulighet å hjelpe dem inn på ett boligmarked senere. Og så får jeg masse trussel meldinger fra flere i hennes familie om at jeg burde gjøre som dem sier ellers skal de sørge for at jeg aldri får sett barna igjen. Så ikke så veldig lyst å gi bort penger til sånne mennesker.
   #24
 2 808     Asker     0
Har hun bodd gratis? Eller har hun betalt leie/inn på lånet? Har dere delt 50/50 på øvrige utgifter? Evt har hun betalt mer på barnepass, mat etc.
Signatur
  (trådstarter)
   #25
 15     0
Har ikke betalt noe på lånet, det er avdragfrit. Så ikke betalt noe ned på det. Andre utgifter er delt på, så har hatt det samme i utgifter. Så har hun i tillegg tjent mere enn meg. Aldri bidratt med noe egeninnsats i huset, ikke villet hjulpet til med å kjøpe inn materialer osv.
   #26
 2 808     Asker     0
Da står du ok vil jeg tro, forutsatt at du tar alt lån. Dermed går hun ut uten en krone i lån. Eneste jeg lurer på er om dere ikke har bygget noe annen kapital på 11 år, eller om dere har vært studenter eller noe. Er det noe annet dere eier også? Sparte midler?
Signatur
   #27
 880     klippdalen     1
ikke at jeg har noe å bidra med, men fytti faen for en situasjon.

det er reint for mye tullete kvinnfolk som bruker barna som gisler for å oppnå det de vil. og alt for mange klarer å gjennomføre.

pu**y power...

får tro du får en overlevbar løsning på saken.

men mener x'n din at hu skal ha kroner på konto? om hu er medeier, så eier hu vel også gjelda?`greit nok at gjelda er lavere enn verdien, men om man trekker fra din arv. samt får en reel verdivurdering (ikke bare en stikke finger'n i været vurdering i X'ns favør). så er det jo ikke sikkert det er stort å hente for hu? slik at det like greit kan være mer økonomisk fornuftig for det forsmådde kvinnfolket å bare la saken ligge for å ikke ende opp med å måtte betale deg for å komme seg ut av saken selv

  (trådstarter)
   #28
 15     0
Er en smørje ja 😂 Hun mener hun har krav på halve tomteverdien hun. Og skal ha pengene inn på konto. Har 3 takster på huset. 2 på 6.5 millioner og den siste var på ca 6.3. Og så tok hun bare bilen jeg eide. Betalt inn 150 000 på den og betalt alle lånekostnader på den også. Var ca 110 000 i pluss på den ved salg. Den skulle hun ha og selge for å ta de pengene. Men det ble en annen tone med advokat ang det. Ga noe på krava da, og sa at verdien på bilen deles. Siden hun skulle kjøpe en billigbil til 50 000. Så har hun penger til det hvertfall.
   #29
 136     0
I tillegg nekter hun meg å se unga, så har ikke fått sett dem på over 2 måneder.


Jeg håper for all del at advokaten hjelper deg med dette først og fremst. Ikke gi deg på dette. Du har foreldreansvar og er omsorgsgiver du også.
  (trådstarter)
   #30
 15     0
I tillegg nekter hun meg å se unga, så har ikke fått sett dem på over 2 måneder.


Jeg håper for all del at advokaten hjelper deg med dette først og fremst. Ikke gi deg på dette. Du har foreldreansvar og er omsorgsgiver du også.

Joda....Har sendt bekymring til barnevernet på henne. Hun har utsatt barna for psykisk og fysisk vold i mange år. Så de er i en undersøkelsefase med henne nå. Hun har sagt ett eller annet til dem så de anbefaler at jeg ikke skal ha samvær intill videre. Enda hun har innrømmet vold mot barna til barnevernet. Frustrert mildt sagt. Prata med dem ang bekymringen, og de vurderer å politianmelde henne pga det. Så det virka som om de skulle gi barna til meg før de gjorde dette. Ting tar tid