179    4    0  

Kle inn varmtvannsbereder

 192     Sandnes     0


Vi har hus og varmtvannsbereder fra 86, og for mange år siden kledde vi hele greie inne i gipsboks. Jeg mistenker det ikke engang er spesielt lovlig, og etter oppussing av kjøkken og behov for vannsensor ser vi på muligheten for å oppgradere vaskerommet noen hakk. Vi er 3 personer, antar vi trenger rundt 200l med varmtvann.


Er det noen som har noen gode løsninger for å kle inne disse som både er lovlige og samtidig ser OK ut? Er dagens bederede noen mer smekre i formene så de lar seg montere inni skap f.eks? Noen som har noen råd eller bilder til inspirasjon?
Kle inn varmtvannsbereder - 2020-08-08 14.11.24.jpg - Hanzo

   #1
 298     Tromsø     0
Å kle inn berederen er vel lov det. Vi har tre beredere som enten står i skap eller er kledd inn. Du bør ha en luke som gir deg tilgang til ventilen og termostaten, og et sted hvor vannet fra overtrykksventilen kan komme ut.
   #2
 2 081     Sørlandet     0
Har vvb kledd inne i ett plassbygd skap på ett soverom.

Fikk en del kondens hos meg. Her er riktig nok både vannmålere og alt annet også. Isolerte alt med armaflex og boret to lufteventiler. Ingen pes etter det
HSt
   #3
 26 545     Lillestrøm kommune     0
Viktig med lekkasje visning, ledes ikke lekkasje vann ut er sted en ser det bør en ha Waterguard e.l
   #4
 20 068     Akershus     0
Lag innkledningen av to plater som skrus sammen. Løst lokk med innvendig flens og ev en inspeksjonsluke nær gulvet så en kan nå reset-knappen på termostat og kjenne på gulvet.
Signatur