223    5    1  

Arbeidsbord til saging?

 1 043     0
Savner et arbeidsbord når jeg bruker sirkelsag og stikksag. Er der noen bord som er godt egnet til dette og som samtidig holder det en skal sage i godt på plass?

   #1
 185     Kristiansand     0
Litt avhengig av hvor stor benk du vil ha, men en arbeidsbenk som virker veldig interessant er Paulk workbench (han har også flere videoer der han viser hvordan den bygges). Den er laget for å være portabel men kan sikkert modifiseres til en mere permanent utgave.

Jeg har ikke nubbesjangs til å få inn noe sånn på mine beskjedne 2,5x3m som allerede er fylt opp av bordsag (frittstående), båndsag, dreiebenk, stor høvel (woodfast 310) og en skjenk med skuffer. Men jeg vurderer litt å kanskje lage en slik for utendørs arbeid.
  (trådstarter)
   #2
 1 043     0
Er noe portabelt jeg er ute etter som jeg kan ta frem ved behov.

Skal se på linken 🙂
   #3
 1 652     Trondheim     1
To (eller tre eller fire) arbeidsbukker som tas frem ved behov.
Eventuelt en offerplate som kan legges på som ekstra støtte under.

https://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/stiger-og-stillaser/arbeidsbenker-og-bukker/arbeidsbukker/arbeidsbukk-342033/
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 1 043     0
Jeg har brukt bukker til nå, er derfor jeg ønsker noe mer stabilt i form av et bord. Mulighet til å feste ting før saging, slippe å løfte over hver bukk for å ikke sage inn i den, og kanskje ha mulighet til å feste sirkelsag så den kan brukes som bordsag også
  (trådstarter)
   #5
 1 043     0
Wolfcraft master cut 1500 virker å være nært det jeg er ute etter.

Noen som har erfaringer med dette?