HSt
   #11
 26 527     Lillestrøm kommune     0
Enda en her som bruker Bosch, har ikke tenkt på problemet som nevnt. Vi har sagd hull i benkeplater etter at de har vært montert da må vi sage ganske nær bakkanten. Skinne ca 60 + 180 med skjøt for disse

TSt
   #12
 7 678     0
Langsgående snitt kommer veldig nærme på Bosch mens tverrgående blir det et stykke innpå men ikke noe problem å kutte ut en liten bit manuelt når jeg brukte min Bosch til å montere koketopp på en 60cm dyp plate. (Mange har standard 63cm i dag så med 60 blir det smalt igjen på innsiden)
   #13
 3 347     0
Importerte fra Danmark mens valutakursen var fornuftig. Har ingen erfaring med annet enn Festool, men hadde glatt kjøpt den igjen. Har egentlig ikke funnet annet enn prisen å irritere meg over Wink

Hvilken forhandler brukte du?

Er det noen som har kjennskap www.elektrowerkzeug-shop.de? De er billige på Festool..


Dorch og Danola
   #14
 28     Svelvik     0
Har forresten en 1.4m skinne og en 2.70m, kostet marginalt mer og litt hat å lagre - fordelen er at de lange kuttene blir helt rette.

Enig med deg. Har selv 0,8m, 1,4m og 3m skinna og den lengste er gull å ha, men kan være litt kjiip å oppbevare. Elsker forsåvidt TS55'n min!

TSO Products i USA har forsåvidt nå kommet med et selvjusterende skjøtesystem for Festool og Makita sine skinner som blir 100% rett. Det som følger med Festoolskinnene blir ikke rett av seg selv.

https://tsoproducts.com/tso-products-guide-rail-squares/grc-12-self-aligning-guide-rail-connectors/

Vi har bestilt opp en del sett med skjøtestykker og vil ha de tilgjengelig på nett om ikke så mange ukene. Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #15
 8     0
Mange gode innspill 🙂 Det står fortsatt mellom Makita og Festool.

Ingen som har erfaring med den tyske forhandleren elektrowerkzeug-shop?