5 496    2    1  

Kellen Dykksag

 5     0
Hei!
Er det noen som har noen erfaringer med Kellen Dykksag?
Jeg har et gavekort på 2000,- hos Coop som skal brukes opp og prøver å bestemme meg for om jeg skal gå for:
1. Stikksag (noe jeg trenger) og dykksag
2. Stikksag, sirkelsag og noe annet verktøy
Trenger litt input fra eliten her Smile

-Thomas

   #1
 5 333     Tromsø     1
Kellen Dykksag - 0174a5da8e844f919f7e27942863587e.jpg - fuzzic
Jeg har Kellen minidykksag og har med hell brukt den til å sage både porselensfliser og folierte sponplater (tre forskjellige sagblad følger med). Samt å frese spor til kabler til lys under benkeskap i dekkplater under kjøkkenoverskap ved å sette dykken på ca 6 mm.

I starten var det litt vanskelig å betjene den, det er knapp både på toppen og innunder huset man holder i som må presses inn samtidig for å både frigjøre dykken og starte motoren, samtidig som man må passe på å skyve tilstrekkelig ned for å dykke helt gjennom plata og ikke bare sage spor i den. Men det ordner seg med litt øvelse.

Saga kommer med tre 40 cm skinner (kan skjøtes til 80 og 120). Skinna ligger ikke stødig på noen overflate uten å festes med tvinger, tvinger følger ikke med, og du nå ha noen ganske små for at de ikke skal kunne monteres på et vis så de ikke kommer i veien for saga. Men jeg sager like rett med sideanlegget.

Jeg har ikke erfaring med andre dykksager, så jeg kan ikke si om den er god eller dårlig i forhold til andre, eller i forhold til prisen. Og prisen er denne uka 999 kr, den kan godt ha en kampanjepris på 749 kr en annen uke, min kostet i alle fall under 800 da jeg kjøpte den. Jeg synes jeg har fått valuta for penga.
.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 5     0
Takker for input!
Har kikket litt på denne, men må innrømme at storebroren frister mer.
Noen andre som har erfaringer?