164    4    1  

Makita 36v dykksag

 10     0
Noen som har erfaring med Makitas batteridrevet dykksag? Lite tester/omtaler å finne om denne, men den ser ganske lit ut som ledningsversjonen som folk ser ut til å være godt fornøyd med. Batteriversjonen koster jo ikke mye mer.

Mod nr:
DSP600ZJ
DSP601ZJU (med blåtann for styring av støvsuger)

  (trådstarter)
   #1
 10     0
For utålmodig til å vente så da er saga bestilt. Var jo tross alt tilbud! Kommer nok til å dele litt erfaringer her etterhvert, men må ha noe fornuftig å bruke den til først Smile
   #2
 1 012     Norge     0
Regner med den er minst like bra som den utgaven med ledning. Har Bosch dykksag selv, men kommer til å bytte ut til batteri utgave når Bosch kommer ut med en utgave senere i år.

Var det www.staypro.no du handlet hos?

De har gode tilbud på Makita osv nå. Har bestilt makita metall båndsag nå nylig.
  (trådstarter)
   #3
 10     1
Ja,tror også dette er et trygt kjøp.

Handla på staypro.no ja. Differansen opp til billigste på ledning var under 1000kr, og da tenker jeg det er verdt det. Mye mer anvendelig uten ledning så den kommer nok til å bli mer brukt også - sånn sett mer valuta for pengene, så lenge man har batterier såklart.

Siden de hadde tilbud var det lett å slenge med litt andre billige produkter Wink
   #4
 1 896     Vestlandet     0
Den saga vert du nok heilt sikkert nøgd med.
Eg ønskjer generelt å ha flest mogleg av verktya mine på batteri. Dessverre er ofte vanskeleg pga pris. Ser no at det eg har på ledning, som eg heller kunne tenkt meg batteriversjon av er: Borhammar, multikuttar, dykksag og stikksag.
Signatur