154    9    2  

Makita DHS680 kutter skjevt

 852     0
Hei, 

Skal jeg kutte feks 90°, så kutter sagen mindre, la oss si 85°. Legger jeg speedsquaren mot bladet, så ser jeg at bladet/stillingen går mot venstre.

Er det noe greit måte å fikse dette på? Sagen ble kjøpt i fjort, og er pent brukt og tatt vare på. 

   #1
 471     Stavanger     0
Jeg hadde reklamert på kjøpet, hvis du kjøpte ny. Husk at ved reklamasjon er man ikke pålagt å ha kvittering, kun å sannsynliggjøre kjøp vha. f.eks. kontoutskrift.
  (trådstarter)
   #2
 852     0
Ok. Kjøpte den fra Staypro.
Må jeg ta det med dem, eller kan jeg kontakte Makita norge?
   #3
 471     Stavanger     0
Som hovedregel kontakter man den man kjøpte produktet fra. For verktøy har utsalgssted ofte egne avtaler med sine produsenter.

Merk at selger har krav på å forsøke reparasjon før du evt. får nytt produkt. Du har krav på (tilsvarende) leieprodukt i perioden ditt produkt er levert inn til sjekk eller reparasjon. Dvs. med samme funksjoner, men du er ikke garantert samme merke/modell.
   #7
 41     Oslo     0
Aha... det er kanskje litt værre å justere inn ja, men da må jo det staget hvor man justerer kuttdybden på saga være bøyd til en av sidene.

TSt
   #8
 12 362     0
Det kan være transport skade på kapp / gjærsager også men desverre vanskelig å oppdage ved levering.  

På tidligere jobb konkluderte vi en gang med at en hel container måtte ha hatt for røff behandling under transport. Leverandør begynte å sette på enheter som ble utløst ved for store belastninger siden både vi og leverandør hadde problem med å bevise at dette var årsaken.  Vi fant merker i innvendig isopor på dette partiet.

Men mange sager har juteringer så ring og spør om hjelp hvis en ikke finner ut av det.  Men er de skakke pga skade kan det være umulig.
  (trådstarter)
   #9
 852     2
Saken løste seg fint!

Jeg tok kontakt med Makita Norge. De henviste meg til et lokalt firma hvor jeg kunne levere sagen.
Leverte på formiddagen, og fikk den tilbake på ettermiddagen, ferdig reparert på garanti Smile