#101
 1,266     Aust-Agder     0

Finnes det foresten pose beregnet for utsuget til maskinen? nå har jeg bare tapet fast en plastpose til utsuget og det fungerer nå greit nok det.


Det er strengt tatt meningen å dytte en støvsuger inn der.

Helst en byggstøvsuger, men i nødstilfeller har jeg brukt vanlig husmorvariant også =)
Signatur

   #102
 1,445     0
Jeg har ikke byggstøvsuger, en pose bør vel ikke være noe problem så lenge det ikke tetter seg.
   #103
 23     Jotunheimen     0
Ok, jeg har ennå ikke bestillt noenting...  for jeg skulle ta Bosch GCM 8S - til noen sa at NEI du må ta 8SJ, slik at du får SoftStart, så ikke sikringene går....  så da stoppet det til jeg finner den.

MEN, så har vi DykkSag da: Makitaen eller- Mafell sin...
( jeg er jente, og dessuten blond,  så jeg har jo "lov" å gjøre sånne tabber som å kjøpe for dyrt, he he  ;D )

Har noen lyst til å råde meg om hvilken jeg bør ta..?  Hva jeg kan gjøre med Mafell sin, som jeg ikke kan gjøre med Makitaen!!?? - jeg har ikke skjønt det helt...
Som sagt, så virket det på meg som forskjellen ar den hendige boksen m/ sammenrullbar langskinne og praktisk flyttbar kortskinne, samt at den er nett og handy i størrelsen.. - ER DETTE RIKTIG, ELLER ER DET NOE ANNET JEG BURDE FORSTÅ..?

En på telefonen hos Byggmakker anbefalte denne istedet:  Makita LS1000 Kapp/kjøyv-sag  til 7990,-  så har jeg allt i en maskin sa han.  Jeg lurer på om jeg burde kjøpe kun en slik Kapp/kløyv i ett,
- eller en KAPP/GJÆR-sag + en DykkSag? 
- Så det er sagt så skal jeg ha dette stående fast på gården til eget bruk - altså ikke ha dette med rundt på jobb... 

(Makita LS 1000 Kapp/kjøyv-sag får jeg hos Byggmakker, Makitaen har jeg funnet hos www.gronvoldmaskiner.no ... mens Mafell's har jeg ikke klart å finne Norge)

TAKK FOR SVAR - av dere flinke og erfarn karer.  Flott om dere gidder å hjelpe meg å få klargjort dette.
   #104
 3,042     Akershus     0
Kjøp Makita sin fra en engelsk nettbutikk. Det er små forskjeller og Mafell sine sager er svindyre. Jeg har en Mafell jeg fikk billig og klager ikke, men jeg hadde glatt kjøpt Makita hvis ikke.

Gjør som jeg sa i den andre tråden: Start med en gjærsag. Du vil ha en dykksag og flott er det, den tar 80-90% av det bordsager typisk gjør for oppussing. Om du senere virkelig vil ha en bordsag så importerer du en. Du trenger nok stikksag, oscillerende multiverktøy (Fein), skrumaskiner og annet snacks før bordsag.

   #109
 646     Digert skolehus fra 1923, på Vestlandet.     0
Gratulerer!!

Gi oss gjerne en tilbakemelding når du har fått brukt den litt.
I Norge (verktøy.no) koster dette kittet 5798,- +bag, + den vinkel greia.  Wink