(trådstarter)
   #11
 111     0
Jeg har ikke skjeggkre, jeg har sølvkre, i meget lite omfang også. Vi har en supertynn kanyle (egentlig sprøyte) som vi kommer bra til med giften med. Men takk for råd likevel! Smile

  (trådstarter)
   #12
 111     0
Jeg har holdt på lengre enn et halvt år, men det er nok ikke bare vi som har det. Bor i sameie, men ingen andre ser det (med unntak av en sameier, en gang, på badet). At de ikke ser det, betyr nok ikke at de ikke har det. Har sett det selv i kjelleren.

Hva slags gift i pulverform har du brukt da? Vi bruker forgiftet åte, og synes det er tryggest. De sier det kan ta pluss/minus et år, men det kan nok hende vi må tette i tillegg fordi det finnes andre steder i huset. Ja, vi har teip ute, men jeg vurderer å fjerne den av den grunnen du nevner der. Jeg har den mest for å sjekke utviklingen (under kjøkkenbenk). Lav forekomst som egentlig bare blir lavere (1-2 hver 6. uke fanget). Jeg er håpefull, men realistisk!

Oppussing står på planen, men det er dyrt, og man må finne ut akkurat hvordan man vil ha det. Smile
  (trådstarter)
   #13
 111     0
Men er det helteit å be en snekker om å tette for oss? Er flere gliper her og der under feks kjøkkenbenk som jeg ikke tror vi kommer til. Mangler lister, etc. Gulvet er generelt litt rart (noe som er grunnen til at vi vil skifte det ut). Hvis det tar ett til to år før vi får pusset opp er det kanskje verdt bryderiet? Eller skal man bare gi blaffen og vente til man skifter gulvet/pusser opp?