378    9    0  

Krav til Lysbrytere

 587     Bergen     0
Er litt usikker, men er det krav om at det må eksistere Lysbrytere fysisk på veggen?

Skal nok ha noe der, men det blir ikke en god gammel Lysbryter, liksom.

   #1
 9     0
Jeg lurte på det samme. Driver å rehabilteter havlapart av en tomannsbolig fra 67 og har tenkt å benytte Philips Hue overalt. Ifølge elektrikeren min så er det ikke krav om at det skal være fysisk bryter på veggen, men det er krav om at lyset skal kunne brytes. Løsningen hans var at vi legger opp en egen lyskurs som alle lysene kobles på med bryter i sikringsskapet.
   #2
 18 806     Akershus     0
Og «bryteren i sikringsskapet kan være kurssikringen.
Signatur
   #3
 98     0
Jeg har z-wave "piller" i alle strekk der det er lys i huset. To rom har ikke lysbrytere. Elekrikeren hadde null problemer med det.

Et tips: Selv om det fint lar seg gjøre, er det skikkelig kjipt å måtte fiske opp telefonen for å slå av lyset på soverommet om kvelden. Og la oss si at wifin din har litt problemer eller hjemmesentralen halter litt (det er datautstyr. Det VIL tryne en dag). Da må du sette av et kvarter før leggetid for å restarte routeren/hjemmesentralen. Mye mer lettvint da å installere "pilla" i en veggboks med bryter så du kan manuelt styre pilla via input-portene på den. Og den gangen du selger boligen kommer neste eier til å være veldig glad for at bryteren er der.. Og gjestene dine..
  (trådstarter)
   #4
 587     Bergen     0
Jo, har tenkt å ha noe på veggen ved døren på begge sider som må ha strøm, så det blir montert strømuttak, men det blir en tablet-lignende gjenstand, som skal kunne styre adgangskontroll, lys, persienner, ventilasjon, kjøling, etc. Må bli en tablet-lignende kontroller som har strømtilkobling bak, til 50+ USD.
  (trådstarter)
   #6
 587     Bergen     0
Jo, i en ideel verden.

Ingen som har noen bilder av noe som fungerer for dem?

Er jo masse løsninger, men skal man ha dette, 50 stk, så blir det litt penger;)


https://www.google.com/search?q=wall+tablet&sxsrf=ACYBGNSryBIYcc_jr0uofoPzL_2zzk7Jzg:1570653678769&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi4-dn0hJDlAhUDdJoKHTCKDpsQ_AUIESgB&biw=1280&bih=633&dpr=1.5

Vil vel egentlig ha noe som baserer seg på å være en låsbar enhet for kommersielt tilgjengelige tablets, som gjemmer ledningen, som tilt'er litt for betjeningens skyld og som ser litt fin ut.

..slik som denne Keyo, men 229 USD er jo altfor mye.

https://armodilo.com/products/keyo/keyo/
Krav til Lysbrytere - Armodilo-Keyo-Tablet-iPad-Kiosk-Secure-SkyWhite-Main-Banner.jpg - famadorian

  (trådstarter)
   #8
 587     Bergen     0
Jeg er skeptisk.

Jeg har brukt mange forskjellige Joying enheter i bilen min i mange år. Det er en full Android tablet, men kvaliteten på samtlige er ikke like god som en populær tablet. De er tregere, skjermen er ikke god å ta på, interface'et er laggy.

Er dog happy at jeg har full Android i bilen, men vil ikke ha det samme greiene i huset mitt;)

https://www.joyingauto.com/
Krav til Lysbrytere - 2019-10-11_10-14.png - famadorian
zyp
   #9
 448     0
De kommer med en eller annen gammel Android-versjon, men i og med at de er basert på en Rockchip-greie så håper jeg det er forholdsvis enkelt å bare hive ut hele røkla og erstatte det med en nedstrippet Linux-installasjon som ikke gjør annet enn å kjøre en nettleser i fullskjerm.