2 664    7    0  

Telldus live - ønsker tips til abonnementet

 24     Nedre Sirdal     0
Har installert en tellstic net i huset med et par mottakere på garasjeport lys i garasje samt noen lamper på plugger.
Før jeg bygger dette her noe videre ut så ser jeg at det mangler info på telldus live sidene. Litt for lite info om detaljer...

Pro f.eks. testet jeg i 1 mnd bare for å se hva det var.. Ikke sikker på hva jeg får, kan sende sms. 3 credits??? får jeg bare 3 sms er i denne pakka, etter det virker ikke sms funksjonen? hva koster det å fylle opp???

Dette skjønner jeg ikke noe av, finner ikke noen plass å klikke meg inn for å finne ut mer. Det hele virker for enkelt/simpelt.

Har ikke lest mg igjennom att trådene relatert til dette da det ligger litt over mitt nivå.

Tips mottas med takk.

   #1
 347     0
Jeg har årsabo og bruker mailfunksjonen daglig, har magnet på alle dører og får mail til mobil når de åpnes. 25 euro for et år er helt ok

Telldus live - ønsker tips til abonnementet -  - FroD
HSt
   #2
 27 652     Lillestrøm kommune     0
Ikke sikker på at jeg svarer på hva TS spør om, men jeg bruker Remotestick programvaren på mobil og er godt fornøyd med denne. Jeg ser da status på "Devices" og leser temperaturer/fuktighet og kan selvfølgelig slå på og av "Devices" over dette grensesnittet. Kan også se 1mnd temperaturlogg. Nå mener jeg at jeg betaler Teldus "Pro" uten at jeg vet om jeg trengte det, har her prøvd e-post varsel "lav temperatur 2.etg." som har sendt et varsel i vinter. (Varmepumpe i 1. etg og ingen lite/tilleggsvarme oppe i 2.) Tror ikke jeg betaler noe for e-posten ut over "PRO".
  (trådstarter)
   #3
 24     Nedre Sirdal     0
Hei HSt, er remotestick en telldus app eller noe annet? Har telldus mobil og den funker jo sånn passe uten at jge har forsøkt noen annen. Finner ikke Remotestick i Appstore
Temperaturkurve kan jeg like:-)

Ser at Pro gir anledning til SMS og gratis mail, det kommer jeg til å aktivere når jeg får følere på lås t garasjedør ig endebryter på garasjeporten.
ser og at en tidsfaktor som er standard 30 sec på standard abb. er fleksibel ned til sekundet ved Pro ab. 1 sec trenger jeg nå når jeg har koblet en puls mottaker for å styre garasjeporten.

Proab går ut denne måneden, jeg tror jeg klemmer igang med et årsab.

Har skrevet inn til Telldus support for å få litt mer detaljer hva hele PRO pakken inneholder.

FH
HSt
   #4
 27 652     Lillestrøm kommune     0
Remotestick programvaren er vår app for Android telefoner, har aldri tenkt på om den ikke finnes i epleverden, jeg trodde det, men har aldri sett etter. Det er en 3. parts programvare som henger seg på Telldus sitt interface. Jeg har brukt den til å optimalisere oppvarming av huset via LL varmepumpen (laveste stue temp er ikke det lønnsomme i mitt hus når en er borte, varmebidrag til andre deler av huset blir da for lav).

http://remotestick.org/
   #5
 67     Telemark     0
Jeg kom over http://tellmon.net for litt siden. Veldig kjekk side, hvor du kan hente fram grafer for temperaturmålinger og mottakere. du kan også få mail med varslingen også. Og det er gratistjeneste, så pro er ikke aktuelt for min del..
   #6
 391     Akershus     0
Kan anbefale switchking som program for styring av telldus. Da kan du kjøre på med alt mulig av regler og scenario. Har du under 5 enheter så er det gratis også.
  (trådstarter)
   #7
 24     Nedre Sirdal     0
Hei, en stund siden jeg klorte i dette men har altså en mottaker til å sla av og på lyset i garasjen, samt at jeg kan gi puls til garasjeporten opp og igjen.

Praktisk fra jobbbilen når jeg styrer inn og ut på garasjesiden av huset.

jeg har kjøpt meg en WBT-912 som er tokanals sender. Denne trodde jeg at jeg kunne koble opp på en føler som sier at garasjeporten er igjen og en microbryter i låskassen som sier garasjedøra er låst.
Kan jeg koble opp dette og få en visning i telldusappen på om det er oppe/ulåst eller igjen/låst.
et er veldig nyttig å kunne sjekke om det er lukket ordentlig om kvelden eller når jeg er på jobb.

Går dette eller har jeg feil komponent??