2 600    9    0  

Tips : Elektronisk dørlås og ringeklokke med kamera

 18     0
Jeg ser i utgangspunktet for meg en stand-alone løsning, men der dørlås og ringeklokke "fungerer sammen". Det trenger i utgangspunktet ikke å kunne integreres i et alarmanlegg.
Er Easy Access kanskje det som gjelder?
Yale Doorman v2 er kanskje ikke like greit å bruke sammen med kamera-ringeklokke?

Tips? Smile

   #1
 2 579     I huset mitt     0
Du må nok spesifisere mere hva du tenker på med å "fungere sammen" mellom dørklokke og elektronisk lås.
  (trådstarter)
   #2
 18     0
Du må nok spesifisere mere hva du tenker på med å "fungere sammen" mellom dørklokke og elektronisk lås.

Ja, det kan du si. Men det er så mange nivå av sameksistens for elektronikk i dag.
Jeg kan tenke med ringeklokke med kobling til WiFi så jeg kan få varsling om jeg ikke hører klokka og. Gjerne med mulighet for å snakke med den som ringer på. Kamera er også greit....
Og det er kjekt om en kan låse opp med samme app. Men det er jo ikke noe must. MEN mye mer WAF da!
   #5
 710     Bærum     0
Du har Nest dine løsning for ringeklokke med kamera, de har også en elektronisk dørlås, men denne er nok mer beregnet for det amerikanske markedet da den er ganske sær på tykkelse på dørblad osv.

https://nest.com/no/

   #6
 2 491     Asker     0
Vurdert en OpenHAB løsning. Det er et open source smarthus som kjører på en rekke enheter. F.eks rasberry til 399. Da kan du plukke og mikse ting som har en adapter. Knx, z-wave med flere.
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 18     0
Danalock V3 BT og Z-Wave smartlås?
Pluss en z-wave ringeklokke?
Har også vurdert en server. Kanskje Future home siden det skal være PnP... Orker ikke en ørkenvandring i hjemmeautoasjon, selv om det er lett å fristes. Har en Asustor NAS med noen muligheter jeg tenker å benytte.

   #8
 642     Sunnmøre     0
Jeg har kjøpt meg Nest dørklokke og venter på en Nest-Yale dørlås løsning som passer her på berget (den i USA passer dårlig). Mulig jeg må ha veeeldig stor tålmodighet, men jeg har ikke noe stress med å velge løsning.

Kjøpte en DanaLock til en dør på garasjekjelleren, men denne syns jeg er litt for ustabil og estetisk er den heller ikke så veldig pen. Stabilitet blir kanskje bedre den dagen jeg styrer den med Z-wave heller enn bluetooth, men er ikke sikker...
   #9
 2 579     I huset mitt     0
EasyAccess finger V2 sammen med ringeklokka fra samme fabrikant er jo en løsning. Da kan døra låses opp fra ringeklokke-appen.
Må ha modul i dørlåsen som prate med ringeklokka for integrasjonen, ringeklokka er på wifi.