15 093    21    1  

Den ultradyre Honda snøfreseren min vil ikke starte!

 5 116     Troms     0

Aaargh, den ultradyre Honda snøfreseren min vil ikke starte på første snordraget!

Hvabehager, jeg måtte dra i snora hele 2 ganger før den startet. Og enda så har jeg ikke brukt den siden i fjor.

Lurer på om jeg skal klage på Honda jeg, makan til tungstartet sak disse Hondaene ja.  Grin Grin :D

Noen tips anyone? Må kanskje bytte ut 970W til en 970WS istedet?  ;D
Signatur

   #1
 3 713     Ringerike     0
Hmm...må nok ha den med el-start du da  Wink Jeg klarte sesongstarten på 3'dje jeg og hadde klart en til før jeg hadde reagert på dette, men så er sikkert jeg sterkere enn deg ;D
Signatur
pcg
   #2
 136     Sørum     0
Stakkars deg, byggebob!

Du skulle tenke litt på Hondaforhandlerne, de lever et tøft liv. De må jo rekruttere nye kunder hele tiden - de ser jo hver kunde bare to ganger:
1. De kjøper gressklipper
2. De kjøper snøfreser

Til gjengjeld får de selvsagt besøk av andre merkers kunder når de har slitt ut redskapen...når de etter tre-fire klippere skjønner at de ikke blir bedre

Klipperen min, en Honda fra tidlig 80-tall (med el-start!!) ble anskaffet av min farfar, og betjener nå 3. generasjon som om den skulle vært ny. Har byttet olje noen ganger, kniver en gang, plugg et par ganger og batteri en gang. That's it.

Jeg tror reklamasjonstiden min har gått ut, ellers skulle jeg vurdert tilsvarende klage. Klipperen starter nemlig sjelden før andre gangen jeg vrir på nøkkelen om våren... Men da starter den villig  :)

Honda er tingen, ja!!
   #3
 585     Oslo     0
Henger meg på "hondaskryt" tråden.
Har en freser etter farfar. Den må vel være ca 18 år nå. Starter på 2-3 draget, og jeg har ikke gjort annet enn å etterfylle litt olje de siste 2 åra. Nå i jula freste jeg meg gangvei frem til hytta. 1,2 km på 1 1\2 time. Glødet bra i potta da ja.  Smile
Signatur
   #4
 269     0
Har kjøpt en brukt (Honda)gressklipper jeg.Sikkert ifra 80 tallet,men den fungerer som en klokke.Og jeg er stolt av og si,et drag er nok:-)
   #5
 22 352     Akershus     0

Har byttet olje noen ganger, kniver en gang, plugg et par ganger og batteri en gang. That's it.

Det er flott med noen som tar vare på tingene sine. De fleste bare hiver når det stopper. Ta bare en titt på en klipper med BS-motor. De ble lakkert etter pluggen ble satt i. De aller fleste har lakk på pluggen. Dvs original plugg. Oljeskift på klipper? Trolig ikke når det ikke er verktøymerker på pluggen.
   #6
 3 547     buskerud     0
Vurderer fres selv nå, får ikke tak i honda i byen, men har et inntrykk av en av de lokale spesialistene på fres, klipper og scooter osv  er veldig glad i å pushe ariens..

Ser på modeller til rund 20k ....  hadde egentlig sett en modell med differensial så den lar seg lett snu på, men siden den største plassen jeg skal måke har grus, er det best med belter?

Men jeg ser mye lovord om Honda... ryktene skal ha det at de nye ikke er like gode som de gamle.... men jeg føler veldig for å kjøpe honda pga hydrostat driften, men merker at Ariens er ikke akkurat en billig plastfres det heller...

   #7
 196     0
Toro'en med B&S startet på andre draget den også etter å ha stått i 11 mnd, i 7 minus og på årsgammel bensin.
Omtrent like lett å starte som Tielbürger slåmaskinen med Honda motor er på sommeren, jeg forstår ikke kritikken B&S får her på forumet.
Man liker vel best det man har selv.

   #8
 587     Karmøy     0
Enig med dimper.. jeg har selv en klippo med B&S-motor som bare går og går.. den vil bare ikke dø, uansett hvor mye jeg prøver, iom jeg har lyst på ny klipper (Klippoen er hvertfall over 20 år gammel).

Kanskje likegreit, siden det helt sikkert blir en ny klippo.
Signatur
Fox
   #9
 519     Østfold     1
Har Honda sitteklipper fra 1999 ca, kanskje ikke så oppsiktsvekende at den lever enda. Valget sto i mellom den og en nyere type av annet fabrikat da vi kjøpte sommeren 2008. Selgeren mente at Hondaen varte mye lengre enn om vi hadde valgt et annet merke av nyere dato. Starter alltid, noe forøvrig Civicen fra 1997 gjør også Tongue
   #10
 433     vestfold     0
Jeg har et digert beist av Partner snøfreser fra 2002 (tror jeg).
Det er den værste dritten jeg noengang har vært borti.
Angrer som en hund på at jeg kastet bort 7000,- på den.
Burde luktet lunta når forrige eier ville kvitte seg med den etter 3 sesonger.
Jeg har byttet reima 3 ganger på 2 år. Den girer oppover av seg selv.
Når det er kaldt (noe det ofte er når den skal brukes) må jeg skru ut pluggen og spyle startgass rett i sylinderen for å få startet den.
Den er utstyrt med startmotor og startkabler (ikke batteri og dynamo), men dette virker selvfølgelig ikke, så jeg må dra på meg pungbrokk hver gang det snør.
Om det er mer enn 10cm snø sliter den skikkelig, og jeg må slure på første gir for at den skal klare å holde unna, samtidig som jeg må holde en hånd på girspaken for at den ikke skal hoppe opp til 2. gir.

Partner er noe jæ%&a dritt!!!

NESTE GANG BLIR DET EN HONDA !!!
Signatur