2 944    28    5  

Vi er ekspert på lading av El-bil

 33     Landsdekkende     0
Ladestasjon for elbiler til hjemmet
•Saltoboks med eller uten kabel og plugg til samme pris
•Ferdig installert 19 900,- inkl mva ferdig montert
Les mer her: http://www.norgeseliten.no/c/3360/salto
Vi er ekspert på lading av El-bil - kampanjebanner-medlem.gif - Norgeseliten
Signatur

   #1
 992     Østlandet     1
Det er mulig dere er eksperter, men prisen dere oppgir kan umulig være konkurransedyktig.
TSt
   #3
 12 106     0
Fordelen er jo at en slippe en tilkobling med vanlig sikkkontakt noe som kan være farlig ved mye belastning og at lader som regel er kraftigere. Benytter en f.eks. eGolf også om kvelden og kommer sent hjem og skal tidlig avgårde er det ikke ladet opp fult med "stikkontakt" varianten. Kollega er helt avhengig av å lade på jobb av den grunn men så har en også lang vei til arbeid.
KE
   #4
 3 592     Hordaland     0
Jeg vil nok bare legge opp en egen kurs til dedikert stikkontakt, skulle holde lenge det. Får nok lading på en natt uansett.
   #5
 1 596     0
Når jeg skriver CEE så er altså dette en type stikkontakt beregnet for større strømrekk, også over tid. Altså ingen vanlig Schuko stikkontakt hvor maks ladestrøm er 10A.

Hva er den store fordelen med en svær fastmontert ladestasjon jamført med CEE-stikk på dedikert kurs med forankoblet JFB type B?
KE
   #6
 3 592     Hordaland     0
Du må vel ha en overgang da hvis du skal bruke CEE? Isåfall har du jo schuko i overgangen og er like langt. Eller vil du klippe av støpselet på ladekabelen og sette på CEE? Da kan du ikke bruke den andre steder, to ladekabler kanskje?
   #7
 285     0
Får vel ladekabler med CEE på som kan lade med 16A til ~4k. Tenkte egentlig kjøpe en sånn, for har allerede CEE støpsel i garasjen, men bruker enn så lenge Schuko og lader med 6A ladestrøm. Holder lenge for vårt behov.

til 'norgeselitens' forsvar så er vel prisen inkl montering og ekstra sikring i sikringsskap og opplegg av kabel inntil 10m.

   #8
 1 596     0
Du får egne ladekabler med CEE-støpsel originalt. Ingen klipping, ingen overgang.

Jeg spør fordi jeg lurer - jeg er ingen ladeekspert. Wink
   #10
 3 968     0
Hva er fordelen med en stasjonær lader kontra en portabel tilkobelt CEE?


Kan komme på noen få. Ofte, ikke alltid, er faste ladere nedre egnet til å stå ute i vær og vind, man har er sted å henge opp kabelen (ofte integrert) og lader er vanskeligere å stjele (nesten viktigst, folk stjeler jo alt som ikke er skrudd fast).

Elektronikken i boksen er mer eller mindre samme uansett, men noen ladere kommer med jfb type B eller tilsvarende innebygget slik at man slipper å ha det i skapet.