#11
 21 499     Enebolig     0
Jeg synes det er latterlig å ha en så fullpakket side uten priser. Feks Expert holdt på med dette leeeenge før de la ut prisene. Jeg vet da stort sett hva butikkene har, er prisen som interesserer meg  Tongue

   #13
 406     Akershus     0
Byggmax har kampanje på Earthwool 100mm isolasjon til 15kr/m2 resten av året. Det er så billig at det frister veldig å kjøpe det. Skal isolere kaldloft, og kan jo isolere mer enn dobbelt så mye til samme pris med den i forhold til Glava/Rockwool.. Er det noen som har brukt denne, og har erfaringer med typen?

Ser at den har lambda 40, men er det så stor forskjell på lambda 37 og 40?

   #14
 68     0
Bygde nettopp en terrasse med materialer og utstyr fra byggmax, ikke noe å si på det. Manglet litt materialer mot slutten så jeg dro til monter da det ligger nærmere, men endte med at jeg måtte levere materialene tilbake pga dårlig kvalitet og dra til byggmax å handle det der i steden.
Men som det er sagt tildilgere, vær fornuftig kritisk.
   #15
 22     0
Forskjellen mellom 37 og 40 er ca 10%.
Dette betyr at for å få den samme isolasjonseffekten som 20 cm Glava/Rockwool 37 må du isolere med 24 cm med 40 isolasjon.
Det er et meget enkelt regnestykke som sier at hvis du har plass til å legge på litt ekstra er det bare å kjøpe 40 isolasjon. Prisen er utrolig lav. ;D
Husk at minstekravene til isolasjon er regnet ut i fra 37 isolasjon.

Holder selv på å bygge en hytte, og har kjøpt inn store mengder med Earthwool som skal brukes mellon etasjene og i en bod. Har i tillegg tenkt å isolere garasjen med dette.
   #16
 23     0
Vurderte å kjøpe isolasjon hos Byggmax, men tviler nå på att eg kommer til å gjøre de. Men er det noen som vet hvem som selger glava billigst?
   #17
 278     Sandefjord/Larvik     0
Hvorfor tviler du på Byggmax sin? De bruker visstnok (i følge seg selv) en av de største isolasjonsprodusentene i Europa. På hjemmesidene til isolasjonsfirmaet (earthwool) lover de jo også et bra resultat.

Jeg skal etterisolere loftet nå, og vurderer sterkt denne isolasjonen

   #19
 81     0
Jeg har benyttet KNAUF isolasjon som Byggmax selger og det er ikke noe å si på kvaliteten. Måtte "etterfylle" med litt Glava, det eneste jeg kunne se var forskjellig var fargen. Glava litt mer gul, men det har ikke noe med isolasjonsevnen å gjøre. Den engelske isolasjonen de solget, passet formatmessig ikke til norsk byggeskikk.