17,781    23    0  

Vinn en moderne utelampe fra Lightup.no - ByggeBolig.no

 1,340     Oslo     0
1 person vinner denne moderne utelampen!Nå kan du friske opp eksteriøret på boligen med denne utelampen. Premien leveres av LightUp.no som er Byggeboligpartner og har nettbutikk for belysning. Selskapet er drevet av dyktige fagfolk som jobber kontinuerlig med å finne attraktive produkter til konkurransedyktige priser.

Litt om premien: Bestselger! Asker 12W led 1535-1536 Norlys utebelysning:
- 12W LED, inkl. (60W)
- 806 lumen
- Dimbar
- 25000 timer
- Varmhvit, 2700K
- Utskiftbar lyskilde

Total verdi: kr 1 205,-

Slik konkurrer du:

Alt du behøver å gjøre er å svare på følgende spørsmål samt begrunne hvorfor akkurat du bør vinne.

Spørsmål:
Hvilken fornøydhetsgaranti har Lightup.no
Svaret finner du på http://lightup.no

1. 30 dagers returrett
X. 12 mnd garanti
2. 60 dagers åpent kjøp og 100% fornøydhetsgaranti

Skriv ditt svar og din begrunnelse for hvorfor akkurat du bør vinne i denne tråden. Om du har en utdatert gammel lampe som du vil bytte vil et bilde og en liten forklaring være en meget god begrunnelse
  :D

[hr]Med Lightup.no som jury kåres den med riktig svar og best begrunnelse til hvorfor han/hun skal vinne. Vinneren utropes på slutten av dagen - fredag 21. februar.

Gevinsten sendes til vinneren direkte fra Lightup.no.

Gi tilbakemelding i denne tråden når premien er kommet hjem til deg, så har vi kontroll på logistikken.


Vi takker Lightup.no for å ha sponset denne konkurransen.
Signatur

   #1
 373     Hordaland     0
Artig med slike konkurranser her på ByggeBolig!

Svarer alt. 2 på spørsmålet.

Begrunnelse ja... Hmm, tja. Jo!

Jeg har en utelampe i dag. Det er imt. noen problemer med den. Den er stygg. Den er temmelig gammel og skrøpelig, men verst av alt; den sender lyset opp. Hva gir du meg!  ;D

Så, for potensielt å kunne spare samfunnet for stooore summer ved et evt. beinbrudd eller det som verre er på glatta vinterstid, kan jeg kanskje være en aktuell kandidat. Den fine lampen fra LightUp sender lyset både opp og ned, og det tror jeg kvalifiserer til både bedret HMS og estetikk her hos oss.  ;)

Vinn en moderne utelampe fra Lightup - ByggeBolig.no - okt. 2012 125.jpg - ADAV
Signatur
   #2
 3,083     Gol     0
Alt 2 er svaret Smile

Jeg har en gammel stygg utelampe over døra som jeg gjerne skulle ha byttet ut. Den lyser dårlig og pærer går til tide og utide :(
Vinn en moderne utelampe fra Lightup.no - ByggeBolig.no - image.jpg - Montér Byggeservice
Signatur
   #3
 46     Steigen     0
Alternativ 2 er svaret.

Har akkurat kjøpt oss et hus i Nordland byggeår 1970. En del arbeid som må gjøres å utelyset på veggen er en av punktene Smile
Fruen i huset har lenge sett etter noe moderne og tøft så jeg viste henne denne og den falt visst i smak. Så en lampe hadde vært ideèll til å starte på ytterveggen Smile
   #4
 774     Konnerud i Drammen     0
Alternativ 2 er svaret.

Har et hus jeg nettopp har bygd et større tilbygg på, resten av huset skal også få mer lys, så ved kjellerinngangen hadde den lampa der passet veldig fint :)

Vinn en moderne utelampe fra Lightup.no - ByggeBolig.no - DSC_0298.jpg - Tanngarden
Signatur
   #5
 93     Bergen     0
Alternativ 2.

Vil gjerne vinne lampen fordi vi fra før kun har lampe ved inngangsdør. I vinter har vi fått oss el-bil og har oppdaget at vi mangler lys på den siden som kunne vært praktisk for å se hva vi gjør når vi skal plugge inn bilen til lading.
   #6
 260     Gjerdrum     0
Svaret på spørsmålet er Alternativ 2

Hvorfor jeg fortjener en slik lampe? Hvis du hadde sett alle gangene jeg har stått å fomlet for å finne nøkkelhullet på garasjen vår i vinter, så hadde du skjønt det.
Og ikke minst alle de kreative måtene for å finne det.
Se for deg meg med masse esker stabla oppå hverandre som skal rundt hjørnet på garasjen og finne døra for så å få låst den opp. Det nytter jo ikke uten hodelykt.
Å ikke nok med det.....det er den siden hvor alt takraset kommer.
Hadde en episode hvor jeg stod å kløna for å finne nøkkelhullet, hvor selvfølgelig all snøen på taket bestemte seg for å komme ned.....Det ble en stk kald og våt Henning gitt Garasje - Henning 1-0.
Ja så egentlig kunne jeg tenke meg ny lampe på garasjen  Wink

Ellers så kvalifiserer latskapen min til å sette den ved døra til leiligheten vi bor i for øyeblikket og. Tror pæra i utlampa ved døra der gikk tidlig i sommer eller noe...Må jo ha stige for å skifte den jo  Tongue Kanskje like greit å sette opp en ny lampe med LED så slipper man å skifte pære? Pæreskifte blir nedprioritert når man bygger hus hehe
Signatur
   #7
 1,749     Norge     0
Alt 2.
Bygger nytt funkishus, så den lampa hadde sikkert passet på en av inngangene(som forøvrig ikke har noen belysning ennå) :)
Bluesman

   #8
 7,685     Bærum     0
Svaret er alt. 2

Begrunnelse for hvorfor jeg fortjener å vinne:

Jeg trenger nye lamper på garasjen. Dvs at hvis jeg er fornøyd med denne lampen vil jeg kjøpe flere. Jeg vil også legge inn en notis på BB om hva jeg synes om lampen.

Nå håper jeg ikke andre henger seg på min begrunnelse  ;D
   #10
 827     Kongsberg     0
Svaralternativ 2 er korrekt.

Å la meg vinne denne konkurransen vil være en win-win situasjon som på sikt vil ta salget til lightup.no til nye høyder. Huset vi bygger er ett av de første som blir ferdige i ett stort nytt byggefelt med ca 50 nye boligtomter. Når mine fremtidige "naboer" går/kjører forbi huset vårt på vei for å se på sitt hus under bygging vil dette smykket av en utelampe utvilsomt vekke oppmerksomhet. Ettersom jeg kommer til å holde på mye med arbeider rundt huset de første årene kommer jeg til å prate med mange av disse. Alle kommer naturligvis til å spørre om hvor jeg har kjøpt vidunderet som er strategisk montert ut mot gaten for å optimalisere gevinsten for lightup.no.

The sky is the limit for lightup.no om jeg vinner konkurransen  :)

Signatur