#11
 131     0
1:
Neste gjør det selv prosjekt er oppføring av garasje til vårt hus. Da denne er i betong hadde denne lekkerbisken passa perfekt til jobben:)
2:
Favorittverktøyet som jeg blir forbauset over hver gang jeg bruker det er kappsaga fra der3 som vi bruker på jobben til kanalmontasje, jobben med å kutte elektro kanaler i aluminium går som en lek og den er enkel å justere.

   #12
 16     0
Da er ukeskonkurransen over, og vi har plukket ut en vinner! Det er tydeligvis flere som har spennende prosjekter på gang, med behov for ordentlig verktøy, det har ikke gjort jobben med å plukke ut en vinner lett! Men alt i alt så har vi landet på Thoran fra Kongsberg, som er i gang med et stort prosjekt Smile Håper at premien hjelper deg videre, og at både du og faren din får nytte av maskinen! Lykke til videre alle sammen !!! 
Hilsen Espen / Metabo
Signatur
hro
   #15
 1 574     Trondheim     0
Så absolutt en verdig vinner. Artig å se hva folk pusler med.
Signatur
   #16
 827     Kongsberg     0
Nå er drillen i hus. Ser meget bra ut og ble levert i en solid kasse. Jeg er glad for å ha sikret meg fri bruk selv om den gis til senior :-)

Limited Retro Edition Slagbormaskin fra Metabo - image.jpg - thoran
Limited Retro Edition Slagbormaskin fra Metabo - image.jpg - thoran
Signatur
   #17
 6 567     Akershus     0
Flott maskin!

Nå som du har fått deg så stort og fint hus får du foreslå for senior at du kan oppbevare den hos deg slik at den ikke ligger og opptar plass hos ham :)
Signatur