14,750    20    0  

Vinn en Makita BDF 456 fra verktøy.no

 18     0
Vinn en Makita BDF 456Verdi kr 2 990,-

Makita BDF 456 er en av bestselgere blant drillene.

5 gode grunner til å konkurrere om å vinne en Makita BDF 456:
• Stor kapasitet - fleksibel i bruk
• Lav vekt, ergonomisk grep
• Overspenningsvern beskytter motor og batteri
• Forbedret girkasse med metall i drevring
• Større kulelager på ankeraksel
• Hurtiglader og 2 stk 18V/3,0Ah Li Ion batterier.

Forbedringer:
* Batteribeskyttelse/overspenningsvern
* Forbedret gearkasse
* Forbedret ergonomisk grep
* Mindre og plassbesparende koffert.
Les mer: Klikk her!


Slik konkurrerer du:
Besvar følgende spørsmål:
1. Hvilket gjør-det-selv prosjekt er du i gang med/planlegger du/har du gjennomført hvor Makita BDF 456 kunne/kan hjelpe deg med gjennomføringen? En liten beskrivelse av omfanget og noen detaljer om prosjektet er spennende :)
2. Hvilket håndholdt elektroverktøy er din favoritt - hvorfor? Trenger selvsagt ikke være fra Makita 8)

Verktøy.no - Din nettbutikk for verktøy
______________________________________________________________________
Med verktøy.no som jury kåres den som tydeligst trenger borskrutrekkeren, den som har mest spennende prosjekt på gang eller den som best beskriver sitt favoritt håndholdte elektroverktøy.

Vinneren utropes i løpet av arbeidsdagen, mandag 8.9.2014. Gevinsten sendes til vinneren direkte fra verktøy.no.

Vi takker ByggeboligPartneren verktøy.no for å ha sponset denne konkurransen.
Signatur

   #1
 6,009     Finnmark     0
1:Som mange på dette forumet, så har man prosjekter nok :D
Ikke så spennende kanskje, men mange ulike  ;D
Holder på å pusse opp egen bolig og utleiedel litt og litt.....
Skal legge inn nytt sikringsskap og nye kurser, skal derfor borre mange hull til k-rør og kabler...... Dessuten ekstra støyisolere utleiedel med trinnlydplater og gips på vegg.
Skal bygge spikertelt til vogna også, der blir det også endel skruing og borring (skal ikke spikre noenting).
.....så skal garasjen utvides(men må ordne søknad først), og hytta med anneks som skal etterisoleres.
Har mye verktøy,  men hadde gjerne pensjonert gamle 18volt Makita 452 på hytta ;)

2:Liker de fleste elektroverktøy på batteri Fra gamle batteridrill(Makita3-speed) som brukes til isbor og vannpumpe,  og til lille blå Boschen som åpner vinflasker :D
Favoritt må nok bli det man bruker mest ; og det er Makita 10,8 volt skrumaskin fordi den brukes oftest.
T.o.m kona låner den nokså ofte for å henge opp gardiner mm
Jeg skrur "alt" med den; som forskjellige byggesett(ikea), allslags koblingsbokser, datamaskin.....
Her i huset erstattes de fleste "stjerneskruer" med torx etterhvert ;

Signatur
   #2
 992     Østlandet     0
Jeg overtok en hytte i sommer, en hytte som ikke har opplevd kjærlighet på en generasjon. Tomten var helt overgrodd og hytta knapt beboelig.

Blant delene der en 456 hadde gjort susen var bygging av nytt gjerde for å holde småtassene unna veien. Jeg er vel fremdeles ca tusen skruer unna ferdigstillelse. Neste år skal jeg bytte panel og lage tilbygg, så der ville den komme godt med.

Mitt favorittverktøy er min 18v bajonettsag. Fantastisk allround verktøy som jeg bruker til alt fra å felle småtrær, til å ta opp røtter, beskjære frukttrærne, som baufil, ja egentlig det meste. Kombinasjonen av billige, ulike sagblader og friheten fra ledning eller bensin gjør den utrolig kjekk.
   #3
 17     Bærum     0
1.
Etter at to (1000stk) gipsskruebokser er tomme og en blackndecker på vei dit engene alltid er grønne, har jeg fullført gipsingen denne uka. Og ettersom at platene skal ned igjen, uvisst grunn :-[ hadde det vært veldig fint å starte på nytt med en ordentlig drill. fra et seriøst merke, som ikke leker verktøyforhandler.  ::)

2. Favoritten min må være makita sp6000k dykksag.
med liten vekt og stor effekt, er den en drøm
på makitas gummibelagte skinnesystem. utformingen av sagen gjør at jeg har klart de aller fleste jobbene uten å krype til festool-korset Cool
   #4
 1,151     Akershus     0
Nr 1.
Pga familieforøkelse ble det innkjøp av halparten av en tomansbolig her i vår, litt rimelig betyr jo da også neglisjert vedlikehold.

Her er det stue/spisestue som skal kles med smartpanel, hulltaking for skjult elektrisk anlegg, smartpanel i taket som skal skrues (liker å skru bedre enn å skyte kramper) samt hulltaking til spotter.

3 soverom og en trappegang som skal gipses samt smartpanel i taket her også, fortsatt hulltaking til spotter samt stikkontakter.

1 bad som riktignok ikke MÅ tas nå men som eiendomsmegler skrev i prospektet "har nok utløpt levetiden sin", her rives nåverende vegger, gulv brytes opp og alt blir gjort ifra stenderverket og utover

2 stk terasser som har stått ubehandlet i 14 år og ser ut derreter også med stående bust og fliser for små barnebein, så her må gamle terassebord skrus løse før nye terassebord skal skrues rundt 60-70 kvm.

I tillegg så er det planer om å bygge en garasje på nesten 50 kvm med rom over for de voksende ungene hvor de kan herje fritt etterhvert.

Og til sist er det endel ikeamøbler som må monteres og lekeapparater som bygges ute.

Og det ser plutselig mye mer ut også når man skriver det ned fremfor å ha planene i hodet!!

nr 2.
Favoritt verktøyet om dagen er en nyinnkjøpt Makita batteri sirkelsag DSS610 som er ment for panelplatene og takene. Har blitt testet litt de siste dagene, enorm kraft og imponert over kapasiteten og nøyaktighetet.
Makita leverer og en BDF 456 hadde vært til serdeles hjelp for å få effektiv fremdrift på disse prosjektene.
Siste redigering: Tuesday, August 26, 2014 8:15:06 PM av Homecast
   #5
 27     0
1. Me held på å bygga nytt hus i haust. Det vert eit eittplanshus som me har teikna sjølve.  Veldig kjekt å sjå at det me har teikna i roomsketcher faktisk vert realisert! I tillegg til huset bygger me også utestova og garasje, så me slepp å "ta det neste sommar?" mange år framover. Det er med andre ord ein del som skal gjerast, deriblant nokre skruer som skal skruast! Smile

2. Eg kan vel ikkje skryta av å ha brukt så mange håndholdte elektromaskiner, utenom skrumaskin. Den har eg derimot fått sansen for, og skrur meir enn gjerne der eg får "lov". Sist skrudde eg ut av alle skruer i plankar som skulle kastast, - eigentleg berre fordi det var litt kjekt, ikkje at det var så nødvendig. Problemet er berre at me berre har ei skrumaskin, og det hadde vore veldig fint med ei skrumaskin til, slik at eg kan vera med å få opp f.eks. gipsveggane i haust Smile
   #6
 419     0
1. Nå er sommerens snekkerprosjekter på vei til å avsluttes. Men planleggingen er der for neste års prosjekter. Da er det i planlegging med enten en pergola på 3x3 m eller utvidelse av veranda med ytterligere 15 kvadratmeter med rekkverk, som begge vil trenge en lett og kraftfull medhjelper for å få opp.

2. For tiden så leker jeg meg med Ryobi sin  elektriske spikerpistol, som er fryd å kunne dra med seg fri for kabler, kompressorer rundt til de forskjellige prosjektene.
   #7
 186     Bergen     0
1. Jeg gikk (nesten) til spontaninnkjøp av hus i sommer, et hus fra 1986 som i allefall jeg selv synest er veldig fint mtp. romløsninger, plass, utseende osv.
Men...Som med de fleste "eldre" hus, er det jo naturlig nok en del ting å ta tak i..
Må til å bytte noen takvinduer, demontere en hundegård, kle igjen en garasje, bytte dekke på terrasser. Male tak i overetasje, bytte tak\gulv\dør\vinduslister i hele underetasjen.
Mistenker at jeg har "en del" skruer som må skrues både ut og inn før jeg er "ferdig"(for man blir vel aldri helt ferdig?).

2. Det verktøyet jeg har vert mest fornøyd med så langt har vert en billig Hitatchi DS14DCL batteridrill jeg kjøpte billig på Coop OBS bygg når jeg drev på i den forrige leiligheten min. Desverre har denne måttet lide seg gjennom ganske mange skruer opp gjennom årene, så denne gleder seg helt sikkert til pensjon eller i det minste permisjon snart.

Ellers er jo kapp\gjærsaga et uvurderlig verktøy i ethvert hus\hjem når noe skal bygges\ordnes.

   #8
 3,083     Gol     0
1. Hvilket gjør-det-selv prosjekt er du i gang med/planlegger du/har du gjennomført hvor Makita BDF 456 kunne/kan hjelpe deg med gjennomføringen? En liten beskrivelse av omfanget og noen detaljer om prosjektet er spennende :)

Vi har kjøpt oss en gård, der må det pusses opp fra gulv til tak, er godt igang men drillen min har fått en sykdom nå desverre, sikkert feil merke siden det er en Dewalt.
Er avhengig av en god drill siden neste år skal huset ribbes utv også skal det lektes ut, hadde tenkt jeg skulle skrudd lektene og kledningen men spørst om det skrinlegges nå når drillen min synger på siste værset.

2. Hvilket håndholdt elektroverktøy er din favoritt - hvorfor? Trenger selvsagt ikke være fra Makita 8)

Favoritt verktøyet mitt må nok være min batteridrevet multikunstner( multimaskin)
den er utrolig lettvind nå som vi pusser opp gården, kan både pusses med og kappe lister og skruer. Samt en batteridrevet stikksag også er noe av det kjekkeste jeg kjenner til.


Signatur
   #9
 260     Gjerdrum     0
1. Jeg holder på å hel renoverer et hus og bruker derfor mye drill for både å skru og bore.
Det som står for tur nå er å skru utvendig takplater, der har man stort behov for en drill som er lett å håndtere og som er bra på batterikapasitet osv.
Etter det er gjort så skal vi begynne inne i huset og da vil jeg tro det blir x - antall skruer skrudd og hull boret der også.

2. mitt favoritt håndholdte verktøy hittil har vært Panasonic drillen jeg hadde fra før, den er liten og smidig. Bra kapasitet og enkel og håndtere. Men dessverre så har den begynt å tulle litt i det siste med noe dårlig kontakt. Jeg har åpnet den en gang, men nå tror jeg rett og slett den er utslitt. Så en ny drill hadde ikke vært dumt nå.
Har vært borti litt makita verktøy i form av andre maskiner, og det har vært robust og bra maskiner.
Signatur
   #10
 189     Hordaland     0
Besvar følgende spørsmål:
1. Hvilket gjør-det-selv prosjekt er du i gang med/planlegger du/har du gjennomført hvor Makita BDF 456 kunne/kan hjelpe deg med gjennomføringen? En liten beskrivelse av omfanget og noen detaljer om prosjektet er spennende :)
2. Hvilket håndholdt elektroverktøy er din favoritt - hvorfor? Trenger selvsagt ikke være fra Makita 8)


Den du.  Smile Den hadde gjort seg her.

1. Huset jeg bor i er bygget ved siden av et gammelt grisehus og jeg har begynt å bygge nye vegger på grisehuset for å lage meg egen snikkarbo'
Til nå er det kommet opp litt vegger, men min gamle skrudrill tåler ikke mange skruer før jeg må bytte batteri. Heldigvis har jeg to. Smile
Etter ferien har damen sagt at jeg må stenge snikkarbo'bygging til neste år fordi hun vil jeg skal utvide inngangspartiet med 35 kvadratmeter platting oppe på garasjetaket. Pris på materialer med fuktet finger i været går på rundt 10 lapper. Jeg trenger en bedre skrudrill dnn den jeg har ellers kommer jeg til å gå tilbake til god gammeldags spiker.  (bare kødder...  DET kommer aldri til å skje.)

2. Mitt favorittverktøy har vært en Fein Multimaster. Smile Mener den er på 180 Watt. Ikke mye idag, men det er nok. Kjøpte den for snart 10 år siden og den har aldri svikta. Ok... Bytta skrue til festet noen ganger og brukt en dullion kroner på nye blader til den, men duverden for et allsidig verktøy. Grin
Signatur