#1222
 7,686     Bærum     2
Det er helt utrolig at Rossi kan selge den samme bløffen år etter år. Nå har altså Nils Holme også gått i fellen, uten tydeligvis å sjekke realitetene i saken. At klimapsykologen Per Espen Stoknes lar seg lure er kanskje ikke så overraskende. Aftenposten viser også en forbløffende naivitet. Jeg har ikke sett noen dokumentasjon på at amerikanske militæret har noen fungerende E-cat. Ser nå at dette er en You Tube demonstrasjon. Orker ikke se hele videoen da jeg har brukt nok til på å lese om Rossis bløff. Så lenge han ikke aksepterer en vitenskapelig test under kontrollerte forhold burde de fleste skjønne at dette bare er en ny bløff fra svindleren Rossi.

http://newenergytimes.com/v2/sr/RossiECat/Andrea-Rossi-Energy-Catalyzer-Investigation-Index.shtml
Siste redigering: Friday, February 1, 2019 9:50:52 PM av Torango
pwb
   #1224
 2,284     Ski     0
Rossi er fremdeles aktiv: https://www.aftenposten.no/norge/i/0ERWbA/Hevder-a-ha-revolusjonerende-energi-til-salgs

Beklager dersom noen ikke får lest artikkelen pga. Aftenpostens ordning med noen gratis artikler i uken før man må betale.

At noen går på dette når det henger ett forheng bak er utrolig. Det er jo liksom første hint om at noe er galt/trikset med. Som en dårlig tryllekunstner,
   #1225
 3,216     1
Rossi er fremdeles aktiv: https://www.aftenposten.no/norge/i/0ERWbA/Hevder-a-ha-revolusjonerende-energi-til-salgs

Beklager dersom noen ikke får lest artikkelen pga. Aftenpostens ordning med noen gratis artikler i uken før man må betale."Rossi forsøker nå ikke å bevise vitenskapelig at energikilden er reell, men hevder i stedet å ha kommet så langt at kunder som vil kjøpe damp fra hans nye energikilde kan få den levert «innen noen uker i Sverige, Japan eller USA."

Jaja, to og et halvt år senere, og har ikke hørt så mye om dette som skulle leveres innen "noen uker". Hele greia har jo gått i over et tiår nå, blir nesten litt nostalgisk av hvor lenge dette har vært en greie på byggebolig Smile Men innen nå har vel de fleste inntatt skeptikerens rekke. Ti år uten annet resultat enn økonomisk tap for de som har satset på det bør vel være tegn nok.