#21
 1,170     Asker     0
Det tar ikke langt tid før det er mye fett i røret som brenner med høy temperatur.
En fordel å isolere røret med brannisolasjon armert med stålnetting. Den dagen det tar fyr i stekepanna så står hele røret i full brann. 

   #22
 22,342     Akershus     0


Det er ikke et must å bruke spirorør. Du kan fint stikke innom en blikkenslager og kjøpe fleksibel slange type combi-dec. Denne er produsert for denne type bruk og tåler å bli bøyd og herjet litt med (blir fort noe når den skal tres gjennom div hull i overskap ol.  Hvis du i tillegg får med deg isolasjonsstrømpe 50mm og trer denne på slangen som blir liggende på kaldt-loft så er dette ingen problem. Bare å "gjyve løs".


Dette er klar tale fra en fagmann ;)
Disse rørene er greie å legge men de er brannklasset som B2 etter DIN 4102, samme brannklasse som treverk.

Hvis man tenker brannsikkerhet ville jeg ikke brukt disse rørene.