Det tar ikke langt tid før det er mye fett i røret som brenner med høy temperatur. En fordel å isolere røret med brannisolasjon armert med stålnetting. Den dagen det tar fyr i stekepanna så står hele røret i full brann.
Det er ikke et must å bruke spirorør. Du kan fint stikke innom en blikkenslager og kjøpe fleksibel slange type combi-dec. Denne er produsert for denne type bruk og tåler å bli bøyd og herjet litt med (blir fort noe når den skal tres gjennom div hull i overskap ol. Hvis du i tillegg får med deg isolasjonsstrømpe 50mm og trer denne på slangen som blir liggende på kaldt-loft så er dette ingen problem. Bare å "gjyve løs".
Dette er klar tale fra en fagmann ;)
Disse rørene er greie å legge men de er brannklasset som B2 etter DIN 4102, samme brannklasse som treverk.
Hvis man tenker brannsikkerhet ville jeg ikke brukt disse rørene.
En fordel å isolere røret med brannisolasjon armert med stålnetting. Den dagen det tar fyr i stekepanna så står hele røret i full brann.
Hvis man tenker brannsikkerhet ville jeg ikke brukt disse rørene.